Berita Teknologi

Semua kemas kini perisian terkini di satu tempat

Dhruv Bhutani / Android Authority

Selamat datang ke OnePlus 10 kemas kini hab. Di sini anda akan menemui maklumat terkini tentang kemas kini pada OnePlus 10 Pro dan peranti 10 siri yang lain. Kami akan memperincikan versi perisian semasa untuk setiap peranti dan memaklumkan anda jika terdapat kemas kini baharu yang dilancarkan.

OnePlus 10 Pro dilancarkan dengan Android 12 dan OnePlus’ Oxygen OS 12.1 berkulit di bahagian atas. OnePlus akan menawarkan tiga peningkatan Android kepada telefon, yang bermaksud ia akan melihat sehingga ke Android 15. Syarikat itu juga menjamin kemas kini keselamatan selama empat tahun.

 • Versi stabil semasa: Android 12
 • Bilakah OnePlus 10 Pro akan mendapat Android 13? November 2022 (Anggaran)

Kemas kini OnePlus 10 terkini

23 Mei 2022: OnePlus kini melancarkan Oxygen OS A.15 kepada OnePlus 10 Pro. mengikut Pembangun XDA, kemas kini ini membawa beberapa penambahbaikan sistem dan turut menambahkan tampung keselamatan Mei 2022 pada telefon. Anda boleh membaca log perubahan di bawah.

Sistem

 • [Improved] kestabilan sistem.
 • [Fixed] isu di mana main balik muzik akan tergagap apabila telefon anda disambungkan ke kit kereta Bluetooth.
 • [Fixed] isu bunyi yang mungkin berlaku apabila anda merakam audio.
 • [Updated] Tampalan keselamatan Android kepada 2022.05

Kamera

 • [Fixed] isu di mana foto HDR mungkin terlalu terdedah dalam beberapa kes.

Rangkaian

 • [Optimized] kestabilan panggilan telefon.

Untuk menyemak sama ada kemas kini tersedia untuk peranti anda, pergi ke Tetapan Android > Perihal Peranti dan ketik pada Kemas Kini Perisian.

Kemas kini siri OnePlus 10 sebelumnya

 • 26 April 2022: OnePlus diumumkan kemas kini Oxygen OS 12 A.13 untuk OnePlus 10 Pro di Amerika Utara dan India (h/t: XDA-Pembangun). Ia membawa peningkatan pada buka kunci cap jari, penggunaan kuasa, pemprosesan studio, kualiti kamera hadapan dan kestabilan rangkaian.
 • 1 April 2022: OnePlus menolak perisian tegar A.11 (India) dan A.12 (Eropah) kepada OnePlus 10 Pro. Ia membawa satu tan pembetulan dan pengoptimuman, termasuk pengoptimuman berkaitan kamera, buka kunci cap jari yang dipertingkatkan, prestasi yang lebih baik secara umum dan ketersambungan yang lebih dipercayai.
 • 31 Mac 2022: Ini adalah hari OnePlus melancarkan OnePlus 10 Pro di pasaran global. Perisian luar biasa ialah Oxygen OS 12.1 yang berasaskan Android 12.

Apakah kemas kini OnePlus 10 yang anda jalankan? Beritahu kami dalam ulasan. Selain itu, jika anda telah melihat OTA yang kami tidak tahu, tip kami!

Jika anda sedang mencari kemas kini lain, pastikan anda melawat kami Android 12 penjejak kemas kini.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Semua kemas kini perisian terkini di satu tempat
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker