Berita Teknologi

Samsung Galaxy Z Flip 4 mungkin mempunyai bateri yang jauh lebih besar

TL;DR

  • Samsung Galaxy Z Flip 4 yang akan datang mungkin menggunakan kapasiti bateri 3,595mAh.
  • Model baharu itu dijangka mempunyai pemproses yang lebih cekap kuasa berbanding pendahulunya.
  • Galaxy Z Flip 3 hanya mempunyai kapasiti 3,300mAh.

Berikutan khabar angin Samsung Galaxy Z Flip 4 akan menggunakan bateri yang lebih besar, butiran baharu telah muncul tentang jumlah yang mungkin lebih besar.

Galaxy Z Flip 3 ialah salah satu daripada telefon selip yang paling popular di pasaran tetapi telah disarung secara meluas kerana mempunyai bateri yang terlalu kecil, hanya 3,300mAh. Satu khabar angin mencadangkan model baharu itu boleh menerima bonjolan sederhana kepada 3,400mAh, manakala khabar angin lain mencadangkan ia akan menjadi bateri 3,700mAh yang lebih besar. mengikut MyFixGuidenampaknya yang terakhir lebih berkemungkinan berlaku.

Lihat juga: Kajian semula Samsung Galaxy Z Flip 3

MyFixGuide memetik Pensijilan 3C yang menyenaraikan Galaxy Z Flip 4 sebagai mempunyai konfigurasi dwi-bateri yang sama seperti pendahulunya. Satu bateri disenaraikan sebagai 2,555mAh, manakala yang kedua disenaraikan sebagai 1,040mAh. Bersama-sama, itu menjadikan jumlah kapasiti kepada 3,595mAh, jauh dalam kapasiti 3,700 mAh yang dicadangkan khabar angin sebelum ini.

Sebagai tambahan kepada hayat bateri yang dipertingkatkan, Galaxy Z Flip 4 dijangka menggunakan cip Snapdragon 8 Gen 1, pemproses yang lebih cekap kuasa daripada Snapdragon 888 yang menjanakan Galaxy Z Flip 3. Bersama-sama, kedua-dua peningkatan boleh menghasilkan hasil yang besar. penambahbaikan bateri untuk model baharu.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Samsung Galaxy Z Flip 4 mungkin mempunyai bateri yang jauh lebih besar
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker