Berita Teknologi

Penderia cap jari Google Pixel 6a berbeza daripada Pixel 6

Rita El Khoury / Android Authority

TL;DR

  • Google telah mengesahkan butiran penting berkaitan pengimbas cap jari Google Pixel 6a.
  • Penderia cap jari dalam paparan tidak sama dengan sistem kontroversi dalam Pixel 6 dan Pixel 6 Pro.
  • Malangnya, kami belum tahu sama ada pengalaman membuka kunci pada Pixel 6a akan menjadi lebih baik atau lebih teruk.

Walau bagaimanapun, hampir setiap pengulas di seluruh web bersetuju bahawa bahagian terburuk Pixel 6 dan Pixel 6 Pro ialah pengimbas cap jari. Perlahan dan tidak boleh dipercayai, pengimbas itu dikritik hebat. Syukurlah, kami telah mengetahui bahawa Google Pixel 6a pengimbas cap jari mungkin tidak mengalami nasib yang sama.

Lihat juga: Sejauh manakah pengimbas cap jari Pixel 6?

Pemimpin perkakasan Google Rock Osterloh bercakap dengan Android Central mengenai Pixel 6a. Osterloh mengesahkan bahawa pengimbas cap jari dalam paparan di dalam Pixel 6a tidak sama dengan pengimbas cap jari dalam Pixel 6 dan Pixel 6 Pro.

Sekarang, jangan terlalu berharap. Ini tidak semestinya bermakna penderia cap jari Google Pixel 6a lebih baik daripada penderia dalam Pixel 6 dan Pixel 6 Pro. Ia hanya bermakna ia berbeza. Walau bagaimanapun, apabila anda mempertimbangkan tindak balas sengit yang diterima pengimbas Pixel 6, adalah masuk akal bagi Google untuk mengutamakan menanganinya dengan telefon pintar Pixel masa hadapan.

Walaupun pengalaman membuka kunci Pixel 6a adalah sama (atau lebih teruk), ini masih boleh menjadi berita baik untuk peminat Pixel. Hakikat bahawa Google menukar sensor sama sekali mungkin bermakna ia memahami Pixel 6 dan Pixel 6 Pro mempunyai masalah yang serius. Ini mencadangkan siri Pixel 7 mungkin mempunyai sensor yang lebih baik.

Sebaik sahaja kami menggunakan Pixel 6a, kami akan dapat menguji sendiri pengalaman membuka kunci. Nantikan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Penderia cap jari Google Pixel 6a berbeza daripada Pixel 6
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker