Berita Teknologi

OnePlus membawa OnePlus Nord Buds sangat mampu milik ke AS

TL;DR

  • OnePlus memperkenalkan fon telinga berjenama Nord pertamanya.
  • OnePlus Nord Buds menawarkan ciri yang lengkap dengan titik harga terendah syarikat itu.

OnePlus melancarkan pertama kalinya yang boleh didengar berjenama Nord, OnePlus Nord Buds, awal tahun ini. Kini mereka berada di sini untuk pasaran AS dan Kanada.

Barisan telefon pintar Nord ialah tawaran kelas pertengahan OnePlus, memberikan reka bentuk dan prestasi yang kukuh pada harga yang berpatutan. Syarikat itu mengambil pendekatan yang sama dengan Nord Buds, memberikan pengalaman audio yang lengkap dalam pilihan yang paling berpatutan.

Lihat juga: Kajian OnePlus Buds Pro

Nord Buds menampilkan pemacu dinamik titanium 12.4mm yang dipasangkan dengan Dolby Atmos. Fon telinga termasuk empat mikrofon untuk menyediakan penapisan hingar latar belakang yang lebih baik, serta reka bentuk mekanikal yang bertujuan untuk mengurangkan hingar angin.

Dari segi hayat bateri, Nord Buds menyediakan main balik gabungan selama 30 jam pada satu cas, dengan fon telinga sahaja menyediakan tujuh jam penggunaan. Pengguna semasa dalam perjalanan akan menghargai Caj Flash, yang direka untuk menyediakan sehingga lima jam main balik audio daripada hanya 10 minit pengecasan.

OnePlus Nord Buds Dengan Sarung

Fon telinga bertaraf IP55, serta disalut dengan salutan nano hidrofobik untuk membantu melindungi daripada air dan peluh.

Fon telinga datang dalam Slate Black dan akan tersedia pada pertengahan Jun dengan harga $39 atau CAD $49.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: OnePlus membawa OnePlus Nord Buds sangat mampu milik ke AS
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker