Berita Teknologi

Kebocoran besar spesifikasi Google Pixel Watch baru sahaja jatuh

TL;DR

  • Pelbagai spesifikasi Google Pixel Watch baru sahaja diturunkan.
  • Jam tangan itu didakwa boleh mempunyai CPU sekunder, serupa dengan Snapdragon Wear 4100 Plus.
  • Di tempat lain, ia mungkin mempunyai storan 32GB dan lebih daripada 1.5GB RAM.

Walau bagaimanapun, hari ini kami mempunyai beberapa kebocoran yang berkaitan dengan spesifikasi Google Pixel Watch. Semasa memberikan beberapa butiran yang didakwa tentang jam tangan, kebocoran itu juga menjelaskan perkara yang berlaku dengan pemproses itu.

Pertama, sumber kedua telah memberitahu 9to5Google bahawa Pixel Watch boleh mempunyai Exynos 9110 di bawah hud. Walau bagaimanapun, sumber baharu ini juga mencadangkan mungkin terdapat pemproses sekunder di atas kapal. Secara teorinya, pemproses yang lebih kecil dan kurang berkuasa ini boleh melakukan tugas pembaikan untuk menyelamatkan pemproses utama daripada memonopoli bateri.

Ini akan serupa dengan cara Snapdragon Wear 4100 Plus beroperasi. Namun, itu semua spekulasi. Jika Exynos 9110 mempunyai pemproses sekunder, hanya Google yang tahu untuk kegunaannya.

Spesifikasi Google Pixel Watch lain yang bocor

Di luar CPU, yang baru 9to5Google kebocoran mempunyai beberapa maklumat lanjut. Didakwa, Pixel Watch mungkin mempunyai storan dalaman 32GB. Untuk jam tangan pintar, itu banyak. Satu-satunya sebab yang boleh kita fikirkan untuk mempunyai storan sebanyak itu adalah untuk memuat turun fail muzik. Ini mungkin bermakna memuat turun muzik atau memuat turunnya daripada Spotify, YouTube Music, dsb.

Di tempat lain, sumber baharu ini mencadangkan sedikit spesifikasi Google Pixel Watch yang sangat menarik. Nampaknya, peranti boleh pakai mungkin mempunyai lebih banyak RAM daripada yang pernah kita lihat pada jam tangan Wear OS. Galaxy Watch 4 mempunyai 1.5GB RAM, jadi kemungkinan Pixel Watch mungkin mempunyai 2GB atau lebih. Jika ini benar, ia akan menjadi berita baik, kerana ia akan membantu memastikan Wear OS sentiasa ceria.

Akhir sekali, sumber mencadangkan Pixel Watch mempunyai penderia yang sama di bahagian bawah seperti yang kita lihat pada Caj Fitbit 5. Secara teorinya, ini mungkin bermakna Pixel Watch mungkin mempunyai semua ciri penjejakan kesihatan bagi Charge 5. Walau bagaimanapun, sumber itu hanya berpendapat bahawa penjejakan kadar jantung, penjejakan SpO2 dan bacaan ECG boleh disertakan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kebocoran besar spesifikasi Google Pixel Watch baru sahaja jatuh
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker