Berita Teknologi

Huawei Band 7 dan Watch GT 3 Pro dilancarkan (Dikemas kini dengan harga)

Eric Zeman / Android Authority

TL;DR

  • Huawei telah mengeluarkan Band 7, jam tangan pintar kecil yang penuh dengan ciri-ciri dengan harga khabar angin €59 (~$61).
  • GT 3 Pro menawarkan penyamaran estetik klasik sebagai jam tangan pintar.
  • Kedua-dua peranti itu hanya berada di China buat masa ini tetapi akan pergi ke wilayah lain tidak lama lagi.

Kemas kini, 13 Mei 2022 (04:18 PTG ET): Laporan baharu oleh WinFuture mengatakan Band 7 akan tersedia di Eropah, atau sekurang-kurangnya Jerman, dengan harga €59 (~$61).


Artikel asal, 28 April 2022 (02:30 PTG ET): Huawei telah mengeluarkan pusingan terbaharu jam tangan pintarnya, termasuk Band 7 dan GT3 Pro. Kedua-dua peranti itu eksklusif untuk China pada masa ini. Walau bagaimanapun, salah seorang atau kedua-duanya harus pergi ke wilayah lain dalam beberapa minggu dan bulan akan datang.

The Huawei Band 7 ialah jam tangan pintar diskret yang sesuai untuk individu yang inginkan sesuatu yang kecil dan ringan. Jam tangan ini hanya berukuran 16g, dan berukuran tebal 9.99mm. Skrinnya ialah paparan AMOLED 1.47 inci dengan bezel ultra sempit. Walaupun lebih nipis daripada kumpulan jam tangan pesaing sahaja, Band 7 masih memberikan kuasa yang mencukupi untuk dua minggu penggunaan purata.

Hayat Bateri Huawei Band 7

Model baharu Huawei termasuk sekumpulan ciri yang diharapkan dalam jam tangan pintar moden, termasuk pengesanan oksigen darah, pemantauan tidur, pemantauan kadar jantung, fungsi pembayaran NFC, beribu-ribu dail untuk dipilih dan 96 mod sukan yang berbeza untuk dipadankan dengan hampir mana-mana senaman. Huawei berkata jam tangan kalis air hingga 50 meter.

Band 7 juga termasuk penyepaduan telefon yang dipertingkatkan, termasuk kawalan muzik, kawalan kamera jauh, balasan pantas mesej dan keupayaan untuk menjawab panggilan telefon.

Band 7 tersedia dalam empat warna: hitam, hijau, merah jambu dan merah, serta mempunyai MSRP sebanyak CNY 270 (~$40).

Lihat juga: Jam tangan pintar Huawei terbaik yang boleh anda beli

GT 3 Pro

The GT 3 Pro ialah evolusi seterusnya bagi GT 3, memberikan estetika yang halus. Model 46mm mempunyai badan titanium, dengan paparan kaca nilam untuk ketahanan maksimum, manakala model 43mm mempunyai badan seramik. Tidak seperti Band 7, yang kelihatan lebih seperti penjejak kecergasan, GT 3 Pro kelihatan seperti jam tangan tradisional yang menyamar sebagai jam tangan pintar.

Huawei GT 3 Pro

Walau bagaimanapun, di bawah rupa klasik, Huawei telah memuatkan beberapa penambahbaikan, tidak kurang daripadanya ialah teknologi bateri. Bateri kini mengecas 30% lebih pantas dan boleh mengecas 25% dalam masa 10 minit sahaja. Selain itu, model yang lebih besar harus bertahan untuk kebanyakan pengguna selama dua minggu penuh dengan bayaran atau lapan hari penggunaan berat. Model yang lebih kecil harus menyediakan seminggu penuh penggunaan purata, atau empat hari penggunaan berat.

Satu lagi penambahbaikan utama ialah kalis airnya, dengan model baharu ini dinilai untuk menyelam percuma sehingga 30 meter. Jam tangan ini juga termasuk 100 mod sukan yang berbeza, termasuk maklumat untuk lebih daripada 300 padang golf dan semua alatan yang diperlukan oleh pemain untuk meningkatkan permainan mereka.

GT 3 Pro mempunyai MSRP sebanyak CNY 2,500 (~$380)

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Huawei Band 7 dan Watch GT 3 Pro dilancarkan (Dikemas kini dengan harga)
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker