Berita Teknologi

Galaxy Buds 2 edisi Pokemon dilancarkan, habis dijual dalam sekelip mata

TL;DR

  • Samsung telah melancarkan pakej Galaxy Buds 2 bertemakan Pokemon di Korea.
  • Pakej ini disertakan dengan Galaxy Buds 2 serta sarung pembawa Poke Ball.
  • Ia sudah habis dijual selepas dijual di pasaran asalnya.

Samsung melancarkan a Galaxy Z Flip 3 Edisi Pokemon di Korea bulan lepas, habis dijual dalam masa lima minit. Kini, syarikat itu kembali dengan produk bertemakan Pokemon baharu, dan ia juga habis dijual dalam masa yang singkat.

Pembuat telefon Galaxy mengeluarkan Pakej Penutup Bola Raksasa Pokemon Galaxy Buds 2 (menurut terjemahan mesin) di Korea hari ini, Maeil Economic Daily dilaporkan. Walau bagaimanapun, outlet melaporkan bahawa fon telinga edisi khas habis dijual dalam masa kurang daripada sejam, sambil menambah bahawa ia mungkin telah habis dijual dalam masa lima hingga 20 minit.

Samsung Galaxy Buds 2 edisi Pokemon dengan saiz saiz pelekat

Seperti yang ditunjukkan oleh nama produk, edisi khas ini Galaxy Buds 2 menawarkan sarung Poke Ball untuk fon telinga wayarles sebenar (ia juga serasi dengan Galaxy Buds Live dan Galaxy Buds Pro). Dengan berkata demikian, Poke Ball sebenarnya tidak menggantikan sarung pengecas standard, jadi anda boleh meninggalkan penutup edisi khas di rumah dan hanya membawa sarung standard jika anda mahu.

Pakej Galaxy Buds 2 edisi khas juga disertakan dengan salah satu daripada 11 pelekat Pokemon, tetapi itu sahaja yang anda perolehi. Oleh itu, anda tidak mendapat banyak barangan seperti Edisi Pokemon Galaxy Z Flip 3, yang disertakan dengan beberapa tambahan seperti penutup yang jelas, kantung, deringan telefon dan banyak lagi.

Pakej Samsung Galaxy Buds 2 bertemakan Pokemon mempunyai harga runcit 134,000 won (~$106). Sebagai perbandingan, Buds 2 standard kini dijual pada harga 119,000 won (~$94).

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Galaxy Buds 2 edisi Pokemon dilancarkan, habis dijual dalam sekelip mata
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker