Berita Teknologi

Amazfit T-Rex Pro 2 dan Amazfit Vienna bocor dengan bateri bersaiz dinosaur

Adamya Sharma / Android Authority

TL;DR

  • Spesifikasi dan imej Amazfit T-Rex Pro 2 dan Amazfit Vienna telah bocor.
  • Kedua-duanya adalah jam tangan pintar lasak dengan bateri besar.
  • Vienna ialah peranti yang lebih premium dengan binaan kaca titanium dan nilam.

Dua baru Jam tangan Amazfit sedang dalam perjalanan, atau lebih banyak kebocoran baru dari GSMArena ingin kita percaya. Huami, pembuat peranti boleh pakai Amazfit, mungkin ingin mengembangkan lasaknya jam pintar portfolio dengan Amazfit T-Rex Pro 2 dan Amazfit Vienna.

Kedua-dua jam tangan pintar itu dikatakan hadir dengan spesifikasi yang hampir sama. Walau bagaimanapun, Vienna dimaksudkan untuk menjadi produk yang lebih premium dengan sarung unibody titanium dan skrin kaca nilam.

Ciri tajuk utama mereka ialah bateri 500mAh. Kapasiti semacam itu agak jarang ditemui dalam jam tangan pintar. Kita hanya boleh memikirkan TicWatch Pro 3 sebagai contoh lain, tetapi ia mempunyai bateri 577mAh yang lebih besar.

Namun begitu, sel 500mAh T-Rex Pro 2 menjanjikan sehingga 24 hari penggunaan bercampur antara kitaran pengecasan. Pengguna berat boleh menjangkakan kira-kira 10 hari tanpa gangguan tepat pada masanya. Amazfit Vienna dijangka menyampaikan penggunaan selama 14 hari.

T-Rex Pro 2 menyerupainya pendahulu dengan cangkerang tebal, skru di bahagian atas dan bawah, dan binaan plastik. Walau bagaimanapun, Huami sedang mengemas kininya dengan sekumpulan warna baharu, termasuk pilihan Astro Black dan Gold bersama Wild Green dan Desert Khaki.

Saiz paparan tidak banyak berubah. Ia adalah skrin AMOLED 1.39 inci dengan resolusi 454 x 454. Seperti T-Rex Pro, model baharu ini menampilkan kalis air 10ATM, jadi sebaiknya pergi berenang bersama anda. Ia juga mempunyai 15 sijil ketahanan standard tentera.

Amazfit sedang menaik taraf penderia dalam T-Rex Pro 2, jadi mungkin di situlah perbezaan sebenar terletak antara ia dan model sebelumnya. Anda kini akan mendapat penderia BioTracker PPG 3.0 untuk kadar denyutan jantung dan pengukuran oksigen darah. Peranti ini juga akan menampilkan lebih 150 mod sukan, meningkat daripada 100 mod aktiviti pada T-Rex Pro.

Di tempat lain, anda akan mendapat terbina dalam GPS dan sambungan Bluetooth 5.0. Jam tangan ini juga akan membawakan 32MB RAM dan 512MB storan atas kapal.

Amazfit Vienna akan menerima paparan AMOLED 1.29 inci yang lebih kecil dengan resolusi 416 x 416. Mengikut kebocoran, ia mendapat ciri kecergasan dan penjejakan sukan yang sama seperti T-Rex Pro 2. Walau bagaimanapun, ia meningkatkan kalis air kepada 20ATM dan storan atas kapal kepada 4GB.

Terdapat juga GPS terbina dalam di sini tetapi tiada sambungan eSIM.

Kedua-dua jam tangan pintar dijangka akan dilancarkan pada musim panas ini, tetapi tiada butiran mengenai harga dan ketersediaan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Amazfit T-Rex Pro 2 dan Amazfit Vienna bocor dengan bateri bersaiz dinosaur
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker