Berita Teknologi

Telefon baharu seperti BlackBerry Key 2 mungkin sedang dalam perjalanan

TL;DR

  • Peminat BlackBerry akhirnya mungkin mendapat telefon yang mereka inginkan.
  • Unihertz sedang menggoda telefon baharu yang kelihatan seperti BlackBerry Key 2.

BlackBerry peminat mungkin berminat, dengan Unihertz mengusik telefon yang nampaknya diilhamkan oleh jenama ikonik itu.

Peminat BlackBerry telah mengalami kekecohan beberapa tahun. Peneraju satu kali dalam mudah alih gagal menyesuaikan diri dengan perubahan yang dibawa oleh iPhone Apple dan Android Google ke pasaran dan dengan cepat tidak disukai. Malah beralih kepada Android sebagai sistem pengendaliannya tidak dapat menghentikan kemerosotan jenama itu. Namun begitu, terima kasih kepada papan kekunci yang ada di mana-mana, jenama itu terus mempunyai pangkalan peminat yang tegar β€” peminat yang mungkin akan mendapatkan telefon Android seperti BlackBerry daripada Unihertz.

Unihertz telah pun membuat beberapa barisan telefon pintar yang berbeza, dengan penekanan untuk menjadi sedikit berbeza daripada pemain besar, reka bentuk sukan yang lebih unik dan cenderung menjadi kenangan kepada tahun-tahun lalu. Beberapa reka bentuk syarikat sudah mengingatkan telefon BlackBerry, tetapi syarikat itu menggoda model yang paling mirip dengan BlackBerry:

Sesuatu akan datang tidak lama lagi…
Nantikan sahaja!😜

Perkara kecil yang boleh dilihat dalam foto kelihatan sangat mirip dengan BlackBerry Key 2. Selain itu, tidak banyak lagi yang diketahui tentang model baharu itu, termasuk tarikh keluaran, nama atau spesifikasi.

Ini bukan kali pertama syarikat cuba menghidupkan semula BlackBerry. Onward Mobility ialah syarikat terbaharu yang mencubanya, pada mulanya diberikan lesen untuk membuat model BlackBerry baharu sebelum lesen itu ditarik balik. Namun begitu, jika Unihertz dapat memakukan papan kekunci dan pengalaman menaip yang menjadikan BlackBerry terkenal, digabungkan dengan kebiasaan Android, ia mungkin mendapat pukulan di tangannya.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Telefon baharu seperti BlackBerry Key 2 mungkin sedang dalam perjalanan
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker