Berita Teknologi

Serpihan bukti baharu muncul untuk Google Pixel Watch

C. Scott Brown / Android Authority

TL;DR

  • Seorang pembocor yang boleh dipercayai telah berkongsi tangkapan skrin yang menunjukkan bukti untuk Google Pixel Watch.
  • Menariknya, jam tangan — jika wujud — adalah pada versi Wear OS yang sudah lapuk.
  • Kami akan memerlukan lebih banyak bukti yang kukuh sebelum kami percaya ini benar-benar dalam perjalanan.

Walau bagaimanapun, walaupun kita tidak boleh mengabaikan apabila pembocor yang sangat dipercayai berkongsi bukti yang dipanggil Google Pixel Watch. Hari ini, Evan Blass tweet tangkapan skrin yang melakukan perkara itu. Buktinya agak kecil dan samar-samar, tetapi ia berkemungkinan cukup untuk memastikan api tetap menyala untuk calon Pixel Watch di luar sana.

Anda boleh melihat bukti jam tangan di bawah:

Tidak jelas apakah tangkapan skrin ini. Anda boleh melihat JPG yang rosak dengan nama “Google Pixel Rohan”, dengan “Rohan” sebagai nama kod yang telah lama diandaikan untuk Google Pixel Watch. Di sebelah itu, anda melihat satu lagi rujukan kepada “Rohan” dan menu lungsur yang merujuk kepada Wear OS 3.1

Menariknya, Wear OS 3.1 bukanlah versi terbaharu sistem pengendalian boleh pakai. Wear OS 3.2 dilancarkan sebagai pratonton pembangun pada bulan Februari dan sudah tersedia di Siri Samsung Galaxy Watch 4.

Seperti yang kami katakan, ini bukanlah bukti kukuh yang kami perlukan untuk benar-benar menyangka Pixel Watch akan datang tidak lama lagi — atau wujud sama sekali. Walau bagaimanapun, ia adalah satu lagi perkara yang perlu ditambah kepada longgokan. Mungkin Google akhirnya akan mempunyai beberapa jenis pengumuman di Google I/O pada bulan Mei? mari kita bersilang!

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Serpihan bukti baharu muncul untuk Google Pixel Watch
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker