Berita Teknologi

Rancangan seperti Anatomy of a Scandal: 9 tajuk untuk ditonton seterusnya

Drama politik Anatomy of a Scandal is one of Netflixhits terbaru, melonjak ke nombor satu di tapak penstriman. Jika anda menang daripada ramai orang yang menontonnya, anda mungkin sedang mencari sesuatu yang serupa. Itulah sebabnya kami telah menyusun senarai rancangan seperti Anatomy of a Scandal untuk ditonton seterusnya.

Minisiri itu mengikuti perkahwinan berprofil tinggi seorang ahli politik Britain kerana dia mengakui kepada isterinya bahawa dia mempunyai hubungan sulit yang akan didedahkan tidak lama lagi. Apabila cerita itu berkembang, kami mengetahui bahawa dia adalah subjek penyiasatan yang jauh lebih serius.

Semak: Rancangan penstriman asli terbaik pada setiap platform

Teruskan membaca untuk sembilan rancangan yang disyorkan seperti Anatomi Skandal. Dan jika anda belum menontonnya, anda boleh mengikuti pautan di bawah.

ikon Netflix

Netflix

Netflix masih menjadi perkhidmatan penstriman premium terkemuka, dengan lebih 200 juta pelanggan di seluruh dunia. Ia menawarkan beribu-ribu filem dan rancangan TV untuk menonton pesta, termasuk senarai filem dan siri asalnya yang sentiasa berkembang, termasuk Stranger Things, The Witcher, Bridgerton dan banyak lagi.


Rancangan seperti Anatomi Skandal


Impeachment: Kisah Jenayah Amerika

Beanie Feldstein sebagai Monica Lewinsky dalam Impeachment: American Crime Story - menunjukkan seperti anatomi skandal

Salah satu skandal politik terbesar dalam beberapa dekad yang lalu mendapat layanan American Crime Story dalam Impeachment. Walaupun skandal Bill Clinton dan Monica Lewinsky sebahagian besarnya tertumpu kepada kecurangan seorang presiden yang sedang duduk pada masa itu, ia telah dikaji semula sebagai salah guna kuasa yang besar. Presiden tidur dengan pelatih yang jauh lebih muda dibuat untuk skandal besar sama ada, dan musim siri antologi ini meneroka pelbagai sudut penyalahgunaan kuasa itu dan kesan undang-undangnya.

Logo Hulu

Hulu

Hulu menawarkan bukan sahaja beribu-ribu filem dan rancangan TV untuk distrim, ia juga mempunyai rancangan dan filem asli seperti The Handmaid’s Tale. Anda boleh menaik taraf kepada TV Langsung Hulu Plus untuk mendapatkan saluran langsung, termasuk stesen tempatan anda.


Pertunjukan Pagi

Jennifer Aniston dan Reese Witherspoon bersatu semula dalam The Morning Show musim 2 di Apple TV Plus - rancangan seperti anatomi skandal

Siri perdana Apple TV Plus, The Morning Show adalah antara rancangan TV pertama yang dilihat sebagai tindak balas langsung kepada pergerakan Me Too dan Time’s Up. Dengan cara itu, ia adalah satu rancangan seperti Anatomy of a Scandal, yang meneroka perubahan cara kita mendekati salah laku seksual. Dalam The Morning Show, kakitangan program berita pagi bergelut dengan pendedahan bahawa salah seorang hos yang dikasihi mempunyai sejarah penderaan.

logo apple tv plus 1

Apple TV Plus

Apple TV Plus dengan cepat telah menjadi pemain utama dalam permainan penstriman sejak dilancarkan pada 2019. Susunan aturcara asalnya termasuk rancangan seperti Ted Lasso, The Morning Show, Foundation dan For All Mankind serta filem seperti The Banker, Greyhound, dan Palmer.


Skandal Sangat British

Claire Foy diburu oleh jurugambar di jalanan dalam A Very British Scandal - menunjukkan seperti anatomi skandal

Juga berlatarkan Britain dan berhadapan dengan skandal politik, A Very British Scandal melihat kembali ke tahun 1960-an. Apabila Duke of Argyll memfailkan perceraian, media sudah bersedia untuk menerkam. Tetapi apabila mereka mula menggali, mereka mendedahkan tuduhan perzinaan, kecurian, keganasan, penggunaan dadah, pemalsuan, dan rasuah. Drama bersejarah ini dibintangi oleh Paul Bettany dan Claire Foy, dan ia mungkin menarik minat peminat Anatomy of a Scandal.

Logo video perdana

Video Perdana Amazon

Amazon Prime Video menawarkan akses kepada beribu-ribu filem dan rancangan TV untuk distrim. Itu termasuk rancangan dan filem asli yang hebat seperti The Boys dan The Tomorrow War. Anda juga boleh mendaftar untuk perkhidmatan premium lain dalam Amazon Prime Video.


Amanah

Brendan Fraser dalam Amanah

Orang kaya dan berkuasa mempunyai tabiat buruk untuk terjebak dalam pelbagai skandal. Begitulah halnya dengan taikun minyak Amerika, Gettys. Bermula pada tahun 1973 dengan penculikan John Paul Getty III oleh mafia Itali, siri ini meneroka sejarah kompleks keluarga dan cara ia perlahan-lahan dirosakkan oleh wang sejak beberapa generasi.

Emma Corrin sebagai Puteri Diana dalam kereta dalam The Crown - menunjukkan seperti anatomi skandal

Tiada siapa yang melakukan skandal British seperti Keluarga Diraja. Siri asal Netflix ini mendapat tempat dalam senarai rancangan seperti Anatomy of a Scandal dengan pergi ke belakang tajuk utama dan mendramatisir beberapa skandal berprofil tinggi yang telah mengikuti kerabat diraja selama ini. Potret Mahkota British merentas generasi, siri ini pastinya merangkumi lebih banyak perkara daripada itu, tetapi ia meneroka kisah perselingkuhan oleh Putera Phillip dan masalah perkahwinan Puteri Diana dan Putera Charles yang lebih diteliti secara terbuka.

Dominic West dan Maura Tierney dalam The Affair

Menceritakan pembubaran perlahan dua perkahwinan akibat perselingkuhan, The Affair ialah drama pintar dan menarik daripada Showtime, dengan persembahan hebat oleh Ruth Wilson, Maura Tierney, Dominic West dan Joshua Jackson. Apabila pelayan restoran Allison dan bakal novelis Noah memulakan hubungan sulit, ia membawa kedua-dua perkahwinan mereka ke arah yang tidak dijangka.

Logo burung merak besar

burung merak

Perkhidmatan penstriman Peacock NBCUniversal menawarkan banyak filem dan rancangan TV yang hebat untuk distrim atas permintaan, bersama dengan berita langsung dan sukan. Paling penting, anda boleh menonton banyak kandungannya secara percuma, atau menonton kesemuanya dengan langganan berbayar bermula hanya $4.99 sebulan.


Pengalaman Teman Wanita

Pengalaman Teman Wanita

Dalam musim pertama The Girlfriend Experience, berdasarkan filem Steven Soderbergh 2009 dengan nama yang sama, kehidupan seorang pekerja seks muda diputarbelitkan oleh bekas pelanggan. Dia perlu melindungi dirinya apabila kerjaya pilihannya diketahui umum, mengancam kerjaya undang-undangnya yang sedang berkembang dan hubungannya dengan orang yang tidak menyedari kerjanya sebagai pengiring mewah.

logo starz

Starz

Starz menawarkan beribu-ribu filem dan rancangan TV untuk distrim, termasuk siri TV asli eksklusif yang diiktiraf.


sukar dipercayai

Kaitlyn Dever dan dua orang lain di balai polis di Unbelievable - menunjukkan seperti anatomi skandal

Dalam banyak cara, Unbelievable bukanlah pertunjukan seperti Anatomi Skandal. Ia bukan tentang politik atau perkahwinan atau media atau sebagainya. Dan ia adalah orang Amerika. Apa yang ada persamaannya dengan miniseri asal Netflix yang lain ialah kedua-duanya menangani dakwaan serangan seksual dan mengubah sikap sosial di sekeliling mempercayai mangsa. Dalam Unbelievable, akaun seorang gadis remaja dirogol oleh penceroboh rumah ditolak, malah dia dihukum oleh polis kerana tuntutan palsunya. Apabila dua detektif mula menyambung titik-titik, mereka perlahan-lahan menyedari gadis itu telah dimangsakan semula oleh sistem keadilan yang rosak teruk.

Julianna Margulies dan Makenzie Vega duduk di mahkamah bersama-sama dalam The Good Wife

Drama undang-undang yang mengasyikkan, The Good Wife menyaksikan bekas peguam bela kembali bekerja apabila suami ahli politiknya dihantar ke penjara berikutan skandal seks dan rasuah. Mengambil alih kehidupannya, dia mengatasi penghinaan dengan mendapatkan kembali reputasinya sebagai seorang peguam. The Good Wife sebahagiannya diilhamkan oleh skandal politik Eliot Spitzer dan John Edwards yang sebenar.

tambah penting daripada Impact

Paramount Plus

Paramount Plus termasuk beribu-ribu filem dan rancangan TV daripada CBS, Showtime dan Paramount Pictures. Ia juga termasuk filem baharu dan asli seperti The Good Fight, Infinite dan banyak lagi.


Itulah senarai rancangan terbaik kami seperti Anatomy of a Scandal untuk anda lihat jika anda menikmati siri mini Netflix. Kami pasti akan menambah tajuk jika ada tajuk baharu yang sesuai keluar atau masuk ke radar kami.

ikon Netflix

Netflix

Netflix masih menjadi perkhidmatan penstriman premium terkemuka, dengan lebih 200 juta pelanggan di seluruh dunia. Ia menawarkan beribu-ribu filem dan rancangan TV untuk menonton pesta, termasuk senarai filem dan siri asalnya yang sentiasa berkembang, termasuk Stranger Things, The Witcher, Bridgerton dan banyak lagi.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Rancangan seperti Anatomy of a Scandal: 9 tajuk untuk ditonton seterusnya
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker