Berita Teknologi

GPU terbaharu Nvidia akhirnya mungkin lebih mudah dicari dalam stok

TL;DR

  • Bekalan GPU Nvidia bertambah baik.
  • Siri GeForce RTX 3000 dijangka kekal dalam stok selama-lamanya.

Isu bekalan Nvidia akhirnya mungkin bertambah baik, menjadikannya lebih mudah untuk mencari beberapa GPU terbaharu syarikat. mengikut laman web Nvidia, GPU siri GeForce RTX 30 syarikat ada dalam stok dan tersedia. Sebagai Aliran Digital menunjukkan, rakan kongsi runcit syarikat nampaknya mempunyai GPU terkini dalam stok juga. Lebih-lebih lagi, laporan menunjukkan siri RTX 3000 akan kekal dalam stok selama-lamanya bergerak ke hadapan.

Lihat juga: Panduan GPU Nvidia

Pandemik global menyebabkan bekalan GPU tegang di seluruh dunia. Apabila individu dikuarantin dan berlindung di tempatnya, permintaan untuk komputer peribadi, tablet dan konsol permainan meningkat. Pada masa yang sama, pelombong mata wang kripto membantu memacu permintaan ke titik puncak, kerana GPU boleh melombong kripto jauh lebih cekap daripada CPU.

Permintaan yang meningkat membantu mewujudkan pasaran untuk pembekal mengambil kesempatan daripada situasi itu, dengan yang tidak bertanggungjawab memacu harga GPU naik beberapa kali ganda berbanding MSRP.

Berita bahawa GPU Nvidia kembali dalam stok, dan berkemungkinan kekal seperti itu, adalah baik untuk pemain, pengguna komputer dan pelombong kripto.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: GPU terbaharu Nvidia akhirnya mungkin lebih mudah dicari dalam stok
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker