Berita Teknologi

Fon telinga dan telefon baharu masuk

TL;DR

  • OnePlus telah mengumumkan acara pelancaran 28 April di India.
  • Nampaknya syarikat itu boleh menawarkan OnePlus Nord Buds pada hari itu.
  • Kami juga menjangkakan bahawa OnePlus 10R, Nord CE 2 Lite dan/atau Nord 2T boleh debut.

OnePlus nampaknya mempunyai banyak kerja untuk tahun 2022, dengan khabar angin menunjuk kepada pelbagai telefon dan peranti lain dalam perancangan. Kini, syarikat itu telah mengumumkan acara pelancaran India berikutan pelancaran global OnePlus 10 Pro.

Syarikat diumumkan acara 28 April di India (pada 7 malam IST), bersama slogan “Lebih Kuasa Untuk Anda.” Poster acara juga menunjukkan dua telefon dan sepasang fon telinga wayarles sebenar. Semak ia di bahagian atas halaman.

Pembocor Mukul Sharma baru-baru ini melihat apa yang dipanggil OnePlus Nord Buds di laman web syarikat, jadi kami meneka tunas yang digambarkan dalam poster acara itu sememangnya Nord Buds. Bagaimana pula dengan telefon?

Nah, syarikat itu mempunyai beberapa peranti yang akan datang dalam kerja-kerja mengikut kebocoran. Ini termasuk OnePlus 10R (yang boleh dipanggil OnePlus Ace), OnePlus Nord CE 2 Litedan Nord 2T. OnePlus juga mempunyai Nord N20 dalam perancangan, tetapi ini akan datang ke AS tanpa sebarang berita mengenai pelancaran India.

Kami hanya perlu menunggu lebih banyak kebocoran menjelang pelancaran 28 April serta acara pelancaran itu sendiri untuk mengetahui apa yang OnePlus sediakan untuk pasaran.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Fon telinga dan telefon baharu masuk
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker