Berita Teknologi

Berikut ialah Pixel Watch yang bocor di sebelah Apple Watch, Galaxy Watch

TL;DR

  • Seorang Redditor telah menyiarkan lebih banyak imej Pixel Watch yang jelas.
  • Salah satu imej membandingkan jam tangan dengan jam tangan Apple dan Samsung.

Satu cerita aneh muncul pada hujung minggu, sebagai yang akan datang Google Pixel Watch kononnya ditinggalkan di restoran Chicago dan diperolehi oleh Redditor. Redditor menghantar imej jam tangan kepada Android Centraldan nampaknya pengguna kini telah menyiarkan lebih banyak imej dan maklumat tentang yang boleh dipakai.

Redditor tagtech414 disiarkan lebih banyak imej Pixel Watch yang jelas, memaparkannya bersebelahan dengan Apple Watch 40mm dan Galaxy Watch 46mm dalam satu gambar.

Gambar menunjukkan reka bentuk yang lebih licin, lebih kecil daripada jam tangan Samsung, lebih selaras dengan saiz Apple Watch. Pengguna menambah bahawa jam tangan itu tebal kira-kira setengah inci dan diameter 1.5 inci. Semak gambar di bawah.

Pixel Watch lwn jam tangan lain tagtech414 reddit

Pengguna juga menyiarkan tangkapan Pixel Watch pada pergelangan tangannya bersama Galaxy Watch, pastinya membawa pulang fakta bahawa ia lebih kecil daripada jam tangan lama Samsung. Dengan berkata demikian, kami tertanya-tanya sama ada reka bentuk bulat tanpa rim kurang tahan lama berbanding reka bentuk Samsung. Namun begitu, anda boleh lihat gambar tersebut di bawah.

Pixel Watch pada pergelangan tangan tagtech414 reddit

Pengguna nampaknya cuba mengecas jam tangan melalui dua pengecas Qi dan mengecas wayarles terbalik pada Galaxy Z Lipat 3 dan Piksel 6, walaupun tidak berjaya. Pengecas mengesan jam tangan secara ringkas tetapi sebenarnya tidak mengecasnya.

Kami meneka bahawa jam tangan itu sama ada mempunyai pengecas proprietari atau perisian itu entah bagaimana harus dipersalahkan kerana kekurangan pengecasan. Sama ada cara, kami tidak melihat perisian di sini.

Kami mungkin tidak perlu menunggu lama untuk mendapatkan paparan rasmi pada Pixel Watch, kerana Google dijangka akan memperkenalkan peranti boleh pakai pada persidangan pembangun I/O tahunannya bulan depan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Berikut ialah Pixel Watch yang bocor di sebelah Apple Watch, Galaxy Watch
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker