Berita Teknologi

Tinjauan pendapat: Adakah anda melanggan YouTube Premium?

YouTube Premium telah wujud sejak sekian lama, menjadi perkhidmatan berasaskan langganan dengan banyak faedah. Ia kini tersedia pada harga $11.99 sebulan, dengan pelan keluarga menetapkan anda kembali $17.99 sebulan.

Adakah anda melanggan YouTube Premium, walaupun? Itulah topik tinjauan pendapat pilihan kami hari ini. Jadi beritahu kami dengan memilih jawapan di bawah dan tinggalkan ulasan jika anda ingin menghuraikannya.

Adakah anda melanggan YouTube Premium?

1180 undi

Terdapat beberapa faedah yang dikaitkan dengan menjadi pelanggan perkhidmatan, seperti main balik video tanpa iklan, kandungan Asal YouTube, main balik video latar belakang, YouTube Music Premium dan fungsi luar talian yang dipertingkatkan. Jadi kami dapat melihat sebab anda akan keluar setiap bulan.

Kemudian sekali lagi, terdapat cara lain (tidak rasmi) untuk mengelakkan iklan di YouTube, serta apl YouTube pihak ketiga untuk main balik video latar belakang dan muat turun luar talian. Oleh itu, kami boleh memahami jika anda tidak menggunakan YouTube Premium. Sama ada cara, anda boleh memberitahu kami sama ada anda adalah pelanggan melalui tinjauan pendapat di atas.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tinjauan pendapat: Adakah anda melanggan YouTube Premium?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker