Ryan-Thomas Shaw / Android Authority
TL;DR
- Satu paparan OnePlus Nord 2T telah bocor.
- Ia menunjukkan peranti yang mengingatkan OnePlus One.
- Penutup belakang juga mendapat modul kamera chunky dengan reka bentuk yang pelik.
OnePlus Nord 2T telah menjadi berita selama berbulan-bulan. Spesifikasi dan butiran pelancaran telefon itu bocor sebentar tadi dan kini kami mempunyai render ihsan orang di 91Mudah alih.
Apa yang kita lihat ialah telefon OnePlus yang kelihatan agak pelik. Ia mempunyai bahagian belakang batu pasir yang mengingatkan OnePlus One. Modul kamera chunky memecahkan rupa serba hitam pada panel belakang dengan warna pop-keluar yang berbeza sama sekali. Perumahan kamera itu sendiri agak pelik. Dua potongan bulat membahagikan persediaan tiga kamera telefon. Ia sememangnya reka bentuk yang tidak pernah kami lihat pada mana-mana telefon OnePlus sebelum ini, atau mana-mana telefon lain untuk perkara itu. Anda boleh menyemak pemaparan tunggal yang bocor di bawah.

Spesifikasi OnePlus Nord 2T
Seperti spesifikasi yang bocor, OnePlus Nord 2T boleh menampilkan octa-core Mediatek Dimensity 1300 SoC, pengganti Dimensity 1200 yang digunakan dalam Nord 2. Peningkatan ketara lain boleh datang dalam bentuk spesifikasi pengecasan telefon. OnePlus Nord 2 menyokong kelajuan 65W, tetapi Nord 2T boleh mengubahnya sehingga 80W. Sementara itu, kapasiti bateri boleh kekal pada 4,500mAh.
Jangan mengharapkan peningkatan yang ketara dalam jabatan kamera. Seperti OnePlus Nord 2, Nord 2T dijangka menampilkan penderia utama 50MP, penderia ultralebar 8MP dan penembak monokrom 2MP. Kamera swafoto 32MP boleh digunakan di hadapan.
Di tempat lain, telefon itu dikatakan mendapat sehingga 8GB RAM dan 128GB storan.
Telefon ini dijangka memasuki pasaran India hanya pada bulan April atau Mei, diletakkan dalam kurungan harga Rs 30,000 hingga Rs 40,000 (~$400 hingga ~$533).
Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Paparan bocor OnePlus Nord 2T memberikan reka bentuk yang agak pelik
oleh [author_name]