Berita Teknologi

Kebocoran iPhone SE 2022 saat akhir menunjukkan jumlah storan yang sedikit

TL;DR

  • Seorang pemerhati dan penganalisis Apple veteran telah menyiarkan beberapa butiran iPhone SE 2022 yang jelas.
  • Telefon ini dikatakan dihantar dengan hanya 64GB storan dalam model asas.
  • Anda juga harus mengharapkan cipset A15 Bionic dan sokongan 5G yang teguh.

Apple dijangka mengumumkan secara meluas iPhone SE 2022 pada 8 Mac, bersama beberapa produk lain. Kami telah melihat banyak kebocoran untuk iPhone, dan kini pembocor Apple veteran telah mengeluarkan lebih banyak tuntutan.

Penganalisis TF International Securities dan pemerhati Apple lama Ming-Chi Kuo telah disiarkan beberapa ramalan iPhone SE 2022 di Twitter (h/t: 9to5Mac). Mungkin tuntutan yang paling menarik ialah telefon pintar baharu Apple akan dihantar dengan storan sama ada 64GB, 128GB atau 256GB.

Kami agak boleh memahami storan asas 64GB jika Apple secara agresif menetapkan harga telefon, tetapi ia masih akan menjadi peristiwa yang mengecewakan. Lagipun, walaupun telefon Android jarak pertengahan seperti Google Pixel 5a dan Samsung Galaxy A52 kini dihantar dengan storan asas 128GB. Dan telefon Android yang dihantar dengan storan 64GB hampir selalu menawarkan pengembangan microSD juga, manakala Apple hanya menawarkan storan tetap.

Apakah pendapat anda tentang storan 64GB pada telefon pintar?

2816 undi

Jika tidak, Kuo juga berkata iPhone SE 2022 akan dilengkapi dengan iPhone 13 cipset A15 Bionic keluarga, sambungan mmWave dan sub-6GHz 5G, dan “reka bentuk faktor bentuk” yang serupa dengan iPhone SE 2020 semasa. 5G cenderung untuk menjadi lebih sukar sedikit pada bateri, jadi kami berharap Apple tidak mengabaikan ketahanan di sini. Telefon ini nampaknya akan tersedia dalam warna hitam, putih dan merah.

Penganalisis itu menambah bahawa 25 hingga 30 juta unit dijangka dihantar pada 2022. Untuk apa yang bernilai, Kuo diramalkan sebelum ini bahawa iPhone SE 2020 akan menghantar 20 hingga 30 juta unit pada tahun pertamanya.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kebocoran iPhone SE 2022 saat akhir menunjukkan jumlah storan yang sedikit
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker