Berita Teknologi

Jika anda boleh membawa kembali satu ciri telefon pintar, apakah itu?

Eric Zeman / Android Authority

hari ini telefon pintar mewah ialah haiwan yang mengagumkan, menampilkan banyak kuasa, persediaan kamera serba boleh dan bateri yang besar. Dengan berkata demikian, banyak telefon utama (dan juga renjer pertengahan) kekurangan ciri yang dahulunya sangat biasa sedekad yang lalu.

Oleh itu, kami tertanya-tanya ciri telefon pintar yang semakin jarang atau jarang ditemui yang akan anda bawa semula jika diberi pilihan. Anda boleh memilih melalui tinjauan pendapat di bawah atau pilih “lain-lain” dan tinggalkan ulasan jika anda mempunyai pilihan yang tiada dalam senarai.

Ciri telefon pintar yang manakah akan anda hidupkan semula?

826 undi

Port fon kepala, IR blaster dan slot kad microSD ialah tiga daripada ciri terbaharu untuk mula hilang pada telefon pintar. Di hujung spektrum yang lain, bateri boleh tanggal dan pad kekunci fizikal tidak tersedia pada kebanyakan telefon selama bertahun-tahun sekarang.

Sama ada cara, anda boleh memberi kami pilihan anda dengan mengambil tinjauan pendapat. Anda juga boleh meninggalkan komen jika anda ingin menghuraikan keputusan anda.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Jika anda boleh membawa kembali satu ciri telefon pintar, apakah itu?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker