Berita Teknologi

Berikut ialah bezel bawah tebal OSOM OV1

TL;DR

  • Buat pertama kalinya, kita boleh melihat sebahagian daripada bahagian hadapan sebenar OSOM OV1.
  • Telefon adalah pengganti rohani kepada Telefon Penting.
  • Malangnya, bezel bawah peranti sangat tebal.

Kini, kita telah melihat (sebahagian) bahagian hadapan telefon, yang dikenali sebagai OSOM OV1. Kami melihat bahagian hadapan peranti kebanyakannya kedua Niat sebenar OSOMiaitu untuk mempamerkan kabel yang mengutamakan privasi dengan suis pembunuh pemindahan data.

Walaupun ini adalah kali pertama pasukan itu mempamerkan paparan sebenar OV1, ini bukan kali pertama ia cuba mempamerkannya. Awal minggu ini, ia menyiarkan imej paparan yang kelihatan sangat mencurigakan kerana ia mempunyai bezel bahagian bawah yang nipis. Kali ini, kami nampaknya melihat sebenar bezel.

Anda boleh lihat sendiri gambar di bawah.

Imej hadapan pertama OSOM OV1

OSOM OV1 Rasmi Depan

Seperti yang anda lihat, OSOM OV1 tidak akan mempunyai bezel bawah syarikat itu pada asalnya dicadangkan. Ini tidak sepatutnya terlalu mengejutkan apabila anda mempertimbangkan elemen reka bentuk telefon yang lain. Ia termasuk kamera belakang dwi-kanta, penderia cap jari yang dipasang di belakang dan ciri-ciri lain peranti jarak pertengahan.

Menariknya, telefon itu mempunyai Proton Mail, pelayar Brave, dan Signal dipasang. Ada kemungkinan apl yang memfokuskan keselamatan ini akan diprapasang pada telefon. Sebaliknya, mungkin OSOM cuba untuk menekankan sudut privasi peranti.

OSOM menjanjikan telefon pertamanya akan dilancarkan menjelang penghujung 2022 dengan cip Snapdragon 8-siri di bawah hud. Walau bagaimanapun, ia mungkin melepaskan kabel privasi sebelum ia melancarkan telefon. Nantikan pengumuman rasmi.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Berikut ialah bezel bawah tebal OSOM OV1
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker