Berita Teknologi

Tinjauan pendapat: Adakah anda menggunakan Kapsyen Langsung pada telefon pintar anda?

Ryan Haines / Android Authority

Salah satu contoh pembelajaran mesin yang paling hebat pada mudah alih mestilah milik Google Kapsyen Langsung ciri. Ini membawa kapsyen kepada mana-mana kandungan dengan audio, seperti podcast, video yang dirakam, klip YouTube dan banyak lagi.

Ia telah tersedia pada pelbagai telefon Android sejak 2019, tetapi adakah ia sesuatu yang anda gunakan? Itulah topik soalan pilihan kami hari ini.

Adakah anda menggunakan Kapsyen Langsung pada telefon pintar anda?

979 undi

Sari Kata Langsung tidak sempurna, tetapi ia merupakan tambahan yang bagus untuk orang cacat pendengaran. Ia juga berguna jika anda seperti saya dan lebih suka membaca sari kata daripada meningkatkan kelantangan sehingga maksimum. Ciri ini juga berguna jika anda berada dalam situasi di mana meningkatkan kelantangan mungkin tidak menyenangkan dan anda tidak membawa fon telinga bersama anda (iaitu pengangkutan awam, perjalanan Uber, restoran).

Menariknya, Microsoft juga mempunyai disahkan bahawa ia sedang menguji versi Live Captionnya sendiri dalam binaan pratonton Windows 11. Tetapi soalan kami tertumpu pada telefon pintar, jadi berikan kami jawapan anda di atas dan tinggalkan komen jika anda mempunyai lebih banyak perkara untuk dikongsi.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tinjauan pendapat: Adakah anda menggunakan Kapsyen Langsung pada telefon pintar anda?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker