Berita Teknologi

Tali Samsung Galaxy Watch 4 baharu, muka ada di sini

TL;DR

  • Terdapat banyak tali Samsung Galaxy Watch 4 baharu tersedia.
  • Samsung juga melancarkan muka jam baharu, ciri penjejakan tidur dan banyak lagi.
  • Walau bagaimanapun, syarikat itu masih tidak komited dalam hal sokongan Google Assistant.

Hari ini, syarikat itu melancarkan sejumlah besar tali Samsung Galaxy Watch 4 baharu yang akan tersedia pada akhir Februari. Ia juga melancarkan ciri baharu untuk siri jam tangan, termasuk penjejakan tidur lanjutan, metrik dan bimbingan kesihatan yang lebih baik, serta beberapa muka jam baharu.

Tali Samsung Galaxy Watch 4 dan banyak lagi

Terdapat dua warna baharu dalam barisan Sport Band tradisional: Burgundy dan Cream. Burgundy adalah warna yang kita harapkan untuk dilihat dengan Galaxy S22 Ultra, jadi itu adalah cara yang bagus untuk anda memadankan warna jam tangan anda dengan telefon anda.

Selain itu, syarikat itu memperkenalkan dua gaya tali baharu: Fabric Band dan Link Bracelet. Fabric Band betul-betul seperti bunyinya manakala gelang pautan ialah satu siri penyambung logam yang akan memberikan jam tangan anda rupa klasik.

Lihat juga: Band Samsung Galaxy Watch 4 terbaik

Sementara itu, Samsung turut melancarkan elemen penyesuaian muka jam tangan baharu, termasuk warna dan fon. Apabila digabungkan dengan tali Samsung Galaxy Watch 4 yang baharu, anda boleh menjadikan jam tangan anda berasa serba baharu.

Akhirnya, pelbagai ciri baharu yang memfokuskan kesihatan sedang dalam perjalanan. Penunggang basikal dan pelari mendapat ciri sasaran selang waktu baharu, manakala semua orang mendapat suite penjejakan tidur baharu yang pada asasnya memberi kesan tidur. Anda akan diberikan haiwan tertentu untuk memadankan gaya tidur anda dan kemudian menerima “misi” untuk membantu mendapatkan tidur yang lebih lena.

Malangnya, Samsung tidak termasuk Sokongan Google Assistant dengan semua kemas kini ini. Syarikat itu masih tidak akan komited pada tarikh pelancaran yang kukuh, hanya dengan mengatakan ia akan mendarat “dalam beberapa bulan akan datang.”

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tali Samsung Galaxy Watch 4 baharu, muka ada di sini
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker