Berita Teknologi

Sony Linkbuds yang bocor mempunyai reka bentuk yang sangat unik

TL;DR

  • Satu set fon telinga baharu mungkin akan tiba tidak lama lagi dipanggil Sony Linkbuds.
  • ‘Putik mempunyai reka bentuk yang sangat unik dengan alat dengar gaya donat.
  • Berdasarkan kebocoran, fon telinga ini tidak akan menggantikan WF-1000XM4 perdana tetapi masih agak premium.

Walaupun terdapat banyak set yang hebat fon telinga wayarles sebenar di luar sana, tiada siapa yang dapat menandingi AirPods yang hebat dalam hal populariti. Oleh kerana ikon AirPods, terdapat banyak peniru di luar sana yang secara bebas meminjam daripada etos reka bentuk.

Lihat juga: Fon kepala Bluetooth terbaik

Sekiranya khabar angin ini tersebar, Sony Linkbuds yang akan datang tidak akan jatuh ke dalam kem itu (melalui Twitter). Seperti yang dilihat dalam imej pada halaman ini, Linkbuds yang didakwa (mungkin dikenali sebagai WF-L900, setiap PhoneArena) boleh menampilkan reka bentuk yang tidak pernah kita lihat sebelum ini.

Semak gambar di bawah.

Sony Linkbuds bocor

Dengan hanya melihatnya, bukan mudah untuk mengetahui cara Sony Linkbuds berfungsi. Kami pasti anda akan meletakkan bahagian “donut” ke dalam telinga anda, sama seperti cara fon telinga Apple sekolah lama berfungsi. Tetapi mengapa, kemudian, pusat ‘tunas terbuka kepada unsur-unsur? Adakah ini akan menjadikan kualiti bunyi lebih baik?

Apa yang lebih pelik ialah ini kononnya disertakan dengan pembatalan hingar aktif (ANC). Dengan lubang besar itu, bagaimanakah ANC akan berkesan?

Maklumat spesifikasi, harga dan ciri lain tidak tersedia kepada kami pada masa ini, jadi kami perlu membuat banyak spekulasi. Walau bagaimanapun, khabar angin mencadangkan Sony Linkbuds tidak akan menjadi produk perdana baharu untuk menggantikannya WF-1000XM4. Sebaliknya, ini akan wujud di bawah kedudukan premium — tetapi bukan teratas —. Dalam erti kata lain, jangkakan ia mahal.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Sony Linkbuds yang bocor mempunyai reka bentuk yang sangat unik
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker