Berita Teknologi

Sony LinkBuds WF-900 mempunyai lubang di tengah. Inilah yang kami tahu

TL;DR

  • Sony sedang bersedia untuk melancarkan apa yang dipanggil LinkBuds WF-900 tunas wayarles sebenar.
  • Mereka mempunyai lubang di tengah pembesar suara.
  • Anda nampaknya boleh mengendalikannya dengan menyentuh telinga anda.

Sony sedang bersiap sedia untuk melancarkan apa yang dipanggil fon telinga Bluetooth LinkBuds WF-900. Syarikat itu mengusik pengumuman pada 15 Februari pada 12 PM ET, menyebutnya pendedahan “gerbang bunyi sentiasa hidup.” Memandangkan imej dalam penggoda itu, kemungkinan besar Sony akan mempamerkan tunas berbentuk donat yang kelihatan pelik. Tertanya-tanya bagaimana ia akan berfungsi? Nah, kebocoran baharu memberi kami gambaran yang saksama tentang perkara itu.

mengikut WinFuture, Sony LinkBuds mempunyai lubang di tengah pembesar suara. Apa yang unik tentang mereka ialah pembesar suara itu sendiri dalam bentuk cincin, meninggalkan bahagian tengah terbuka untuk membenarkan bunyi ambien masuk.

Sudah jelas bahawa tunas itu tidak dimaksudkan untuk peminat teknologi pembatalan hingar. Kebocoran mengatakan bahawa pemakai tunas harus merasakan telinga mereka terbuka sepenuhnya untuk dapat mendengar perbualan atau bunyi ambien lain semasa muzik dimainkan di latar belakang.

Spesifikasi Sony LinkBuds WF-900

Dari segi spesifikasi, pemacu cincin dalam Sony LinkBuds dikatakan mempunyai diameter 12mm. Pemproses V1 Sony sendiri dijangka menjana kuasa perkara itu, menawarkan herotan yang rendah dan kesetiaan yang tinggi. Sudah tentu, itu adalah perkara yang paling sesuai untuk kami uji.

Tunas juga harus membawa penarafan IPX4 menjadikannya kalis percikan.

Di tempat lain, LinkBuds dijangka menggabungkan Enjin Peningkatan Bunyi Digital (DSEE) untuk memanfaatkan sepenuhnya format fail termampat. Ia juga nampaknya akan disertakan dengan kawalan kelantangan yang meningkatkan atau mengurangkan kelantangan berdasarkan bunyi ambien.

Lihat juga: Fon telinga wayarles sebenar terbaik yang anda boleh dapatkan

Ciri lain yang dikatakan termasuk pengambilan suara dan kesan bunyi untuk panggilan telefon. Satu ciri yang dikhabarkan unik ialah pengguna akan dapat mengetuk bahagian hadapan telinga mereka untuk mengawal tunas. Nampaknya tidak perlu menyentuh tunas itu sendiri.

Masa jalan bateri LinkBuds dikatakan melebihi 5.5 jam. Sarung pengecas hendaklah memanjangkannya kepada kira-kira 12 jam.

Jika anda berharap untuk mengambil fon telinga ini, anda harus mengetepikan kira-kira โ‚ฌ200, kata kebocoran itu. Itu kira-kira $227.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Sony LinkBuds WF-900 mempunyai lubang di tengah. Inilah yang kami tahu
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker