Berita Teknologi

Satu lagi Galaxy Unpacked dijadualkan untuk MWC 2022

TL;DR

  • Samsung akan mengadakan satu lagi acara Galaxy Unpacked 2022 semasa Kongres Dunia Mudah Alih.
  • Acara ini berlangsung pada 27 Februari 2022, jam 1:00 PM ET.
  • Samsung tidak jelas mengenai perkara yang boleh dilancarkan pada acara ini, tetapi kami ragu ia lebih banyak telefon pintar.

Kini, nampaknya Samsung sudah bersedia untuk satu lagi pelancaran Galaxy Unpacked 2022. Acara kedua ini akan berlangsung pada 27 Februari 2022, jam 1:00 PM ET. Itu bertepatan dengan Kongres Dunia Mudah Alih, acara teknologi besar yang berlangsung di Barcelona.

Lihat juga: Segala-galanya yang kami jangkakan untuk melihat di MWC 2022

Walau bagaimanapun, seperti setiap Galaxy Unpacked sejak beberapa tahun kebelakangan ini, ini akan menjadi acara semua maya. Anda akan dapat menonton strim langsung pelancaran pada Halaman YouTube Samsung serta Samsung.com.

Sudah tentu, persoalan besar ialah apakah yang akan dilancarkan oleh Samsung? Memandangkan syarikat itu baru sahaja melancarkan beberapa telefon pintar dan tablet terbesar tahun ini, kami amat meragui ia akan melancarkan lebih banyak telefon pintar dan tablet pada acara kedua ini.

Selain itu, Samsung biasanya melancarkan peranti boleh lipat pada separuh kedua tahun ini. Itu juga mungkin berlaku apabila ia melancarkan jam tangan pintar baharu.

Yang tinggal hanyalah Komputer riba Windows dan Chromebook. Oleh itu, ini adalah pertaruhan yang selamat mereka sekurang-kurangnya akan dimasukkan ke dalam Galaxy Unpacked kedua ini untuk 2022. Walau bagaimanapun, kami mungkin terkejut dan melihat beberapa produk lain mendarat yang tidak kami jangkakan.

Android Authority akan mempunyai but di tanah di MWC tahun ini, jadi nantikan liputan penuh acara ini!

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Satu lagi Galaxy Unpacked dijadualkan untuk MWC 2022
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker