Berita Teknologi

Samsung menolak iklan Galaxy S22 pada Galaxy S22 Ultra

Eric Zeman / Android Authority

TL;DR

  • Samsung sedang menolak iklan Galaxy S22 pada siri Galaxy S22.
  • Ini berlaku beberapa bulan selepas Samsung mengumumkan bahawa ia telah menghentikan iklan dalam aplikasi sahamnya.

Kami melihat iklan pada unit ulasan Galaxy S22 Ultra kami (melalui Samsung Push Service) menggesa kami untuk prapesan telefon siri Galaxy S22. Lihat tangkapan skrin di bawah.

Iklan Samsung Galaxy S22 Ultra

Eric Zeman / Android Authority

Ini bukan kali pertama kami melihat Samsung menolak iklan pada telefon pintar $1,000+ seperti yang dilakukan sebelum ini pada perdananya, tetapi ia masih mengecewakan. Ia amat mengecewakan memandangkan langkah Samsung yang dinyatakan di atas untuk berhenti menyiarkan iklan pada aplikasi telefon pintarnya. Kami tidak pasti sama ada ini satu kemalangan atau keputusan Samsung untuk menghentikan iklan dalam apl sistem hanya terpakai pada apl dan perkhidmatan sistem tertentu.

Ia juga merupakan iklan yang sama sekali tidak perlu memandangkan ia adalah iklan siri Galaxy S22 pada Galaxy S22 Ultra di tempat pertama — apa lagi yang boleh diperoleh? Sudah tentu, syarikat boleh menghalang iklan siri Galaxy S22 daripada ditolak ke telefon ini.

Kami telah bertanya kepada wakil Samsung tentang iklan terbaharu ini dan akan mengemas kini artikel itu jika mereka kembali kepada kami.

Apakah pendapat anda tentang iklan sistem dalam siri Galaxy S22?

960 undi

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Samsung menolak iklan Galaxy S22 pada Galaxy S22 Ultra
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker