Berita Teknologi

Samsung mengesahkan Galaxy Watch 4 akan melihat kemas kini untuk tahun-tahun akan datang

Jimmy Westenberg / Android Authority

TL;DR

  • Samsung telah mengumumkan komitmen kemas kini perisian baharu untuk jam tangan pintarnya.
  • Siri Galaxy Watch 4 dan jam tangan pintar akan datang akan menerima kemas kini One UI Watch dan Wear OS selama empat tahun.

Samsung mengesahkan dalam a catatan blog bahawa Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic dan Galaxy Watches “akan datang” akan menerima kemas kini “sehingga empat tahun” One UI Watch dan Wear OS. Ini bermakna Samsung harus menyokong tanaman jam tangan pintar utamanya semasa menjelang 2026.

Keputusan kami: Ulasan Samsung Galaxy Watch 4

Di samping perkakasan Galaxy Watch 4 yang terbukti dan harga yang lebih rendah berbanding pendahulunya, komitmen perisian baharu Samsung menjadikannya cadangan yang lebih baik. Pengguna juga boleh menjangkakan tampalan dan penambahbaikan biasa jika sokongan syarikat untuk jam tangan pintarnya adalah seperti telefon peringkat teratasnya. Setakat ini, Samsung telah membawa beberapa penambahan yang dialu-alukan pada jam tangan pintarnya dalam beberapa pusingan kemas kini.

Yang membimbangkan, bagi pengguna bukan Samsung, pengumuman itu nampaknya tidak bergantung pada Google. Masih tidak jelas apakah rancangan sokongan Google untuk Wear OS 3, terutamanya sebagai Fosil dan Mobvoi menggunakan platform yang diperbaharui pada akhir tahun ini.

Adakah anda menjalankan peranti Samsung lain dan tidak pasti berapa lama syarikat akan menyokong peranti anda? Kami mengumpul keseluruhan syarikat Program kemas kini Android pada pautan.


Apakah pendapat anda tentang Samsung memperluaskan komitmen kemas kininya kepada barisan jam tangan pintarnya? Adakah ejaan empat tahun terlalu ringkas, atau tepat? Beritahu kami dalam ulasan di bawah.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Samsung mengesahkan Galaxy Watch 4 akan melihat kemas kini untuk tahun-tahun akan datang
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker