Berita Teknologi

Rindu Peti Masuk Google yang bagus? Pelanggan e-mel baharu baru sahaja membawanya semula!

TL;DR

  • Gelombang pendek ialah klien e-mel baharu yang meminjam beberapa ciri terbaik daripada Peti Masuk Google.
  • Ia adalah cetusan idea beberapa bekas pekerja Google.
  • Ia mempunyai kedua-dua pelan percuma dan berbayar.

Peti Masuk Google sudah lama mati. Percubaan pelanggan e-mel dilancarkan pada 2014 dan mempelopori banyak ciri berguna seperti e-mel yang digabungkan. Walau bagaimanapun, Google telah menamatkan produk tersebut pada 2019 dan memihak kepada produk baharu Gmail. Jika anda masih merindui Peti Masuk yang bagus, anda mungkin gembira mengetahui bahawa sekumpulan bekas Googler telah menghidupkan beberapa ciri terbaiknya dalam bentuk klien e-mel baharu yang dipanggil Gelombang pendek.

Gelombang pendek mengingatkan Peti Masuk Google dalam banyak cara. Ciri yang paling menonjol yang membuat pengembalian adalah mesej yang digabungkan. E-mel diisih dalam kumpulan pada satu halaman dan bukannya antara muka tab yang anda lihat pada Gmail semasa. Himpunan ini dikategorikan sebagai “kemas kini”, “promosi” dan “sosial”. Bahagian yang terbaik ialah anda boleh menandakan berbilang e-mel sebagai selesai dengan satu butang sapu, sama seperti anda boleh memenangi Peti Masuk.

Matlamatnya adalah untuk memaksimumkan produktiviti. Ciri yang diilhamkan oleh Peti Masuk Google bertujuan untuk membantu pengguna mengurus volum e-mel yang semakin meningkat dengan lebih baik dan memberi mereka alat untuk mengendalikan peti masuk mereka seperti senarai tugasan.

Anda juga mendapat banyak ciri berguna lain dengan Gelombang Pendek, seperti keupayaan untuk menyemat e-mel penting di atas, menunda mesej, membalas dengan GIF dan emoji, dan banyak lagi.

Untuk menjadi jelas, Shortwave bukanlah perkhidmatan e-mel yang berdiri sendiri. Ia adalah pelanggan, sama seperti Peti Masuk. Ini bermakna anda perlu memberikannya akses kepada akaun Gmail anda supaya ia boleh mengisih semua e-mel anda. Gelombang pendek adalah percuma untuk digunakan untuk akses terhad 90 hari kepada sejarah e-mel anda. Jika anda mahukan sejarah e-mel lengkap anda di dalamnya, anda perlu mengeluarkan $9 sebulan untuk pelan standard.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Rindu Peti Masuk Google yang bagus? Pelanggan e-mel baharu baru sahaja membawanya semula!
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker