Berita Teknologi

Redmi K50 membuat kebocoran: Mungkinkah ini Poco F4?

TL;DR

  • Paparan Redmi K50 yang dikatakan telah muncul dalam talian.
  • Telefon itu kelihatan serupa dengan rendering Redmi K50 Pro yang didakwa bocor awal minggu ini.
  • Kami meneka bahawa ini mungkin Poco F4 dalam pasaran global.

Kami mendapat pandangan pertama kami yang jelas pada Redmi K50 Pro semalam terima kasih kepada render yang bocor, dan nampaknya Redmi K50 standard tidak ketinggalan.

Pembocor veteran Steve ‘OnLeaks‘ Hemmerstoffer dan Bestopedia telah menyiarkan paparan dan video 360 darjah yang menunjukkan Redmi K50 yang dikatakan. Tiada perkataan mengenai dimensi keseluruhan walaupun. Lihat beberapa imej di bawah.

Kami melihat bonjolan kamera belakang dua langkah yang serupa berbanding dengan Redmi K50 Pro, tetapi model ini berbeza dengan memasukkan semua kamera dalam elemen bulat. Beralih ke bahagian hadapan peranti dan kita dapat melihat potongan lubang tebuk yang dipasang di tengah dan paparan rata yang dikatakan bersaiz 6.6 inci.

Dari segi I/O, telefon ini mempunyai port USB-C di bahagian bawah, IR blaster di bahagian atas dan butang kuasa dan penggoncang kelantangan di sebelah kanan. Butang kuasa juga kelihatan seperti ia boleh berfungsi sebagai pengimbas cap jari.

Bacaan lanjut: Semua yang anda perlu tahu tentang Xiaomi

Tiada maklumat mengenai spesifikasi, walaupun outlet membuat spekulasi bahawa ia boleh mendapat a Snapdragon 8 Gen 1 SoC, bateri 5,000mAh dan pengecasan 120W.

Untuk nilainya, Redmi K40 tahun lepas menggunakan SoC Snapdragon 870 dan menawarkan bateri 4,520mAh dengan pengecasan 33W. Jadi kami tidak akan terkejut jika Redmi tetap menggunakan Snapdragon 888 atau cipset lain.

Bercakap tentang K40, telefon ini menjadi Poco F3 apabila ia dilancarkan di luar pasaran global tahun lepas. Oleh itu, secara teori mungkin K50 boleh menjadi Poco F4 apabila akhirnya tiba di Eropah, India dan pasaran lain.

Apakah pendapat anda tentang reka bentuk Redmi K50 yang bocor?

21 undi

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Redmi K50 membuat kebocoran: Mungkinkah ini Poco F4?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker