Berita Teknologi

Penghantaran Samsung Galaxy S22 sudah mengalami kelewatan

Eric Zeman / Android Authority

TL;DR

  • Samsung mengakui akan terdapat kelewatan besar untuk penghantaran Samsung Galaxy S22.
  • Syarikat itu berkata ia menghadapi “ketinggian sepanjang masa” untuk minat terhadap telefon.
  • Jika anda belum membuat prapesan, pertaruhan terbaik anda pada hari pelancaran mungkin ialah melawat kedai batu bata.

Walau bagaimanapun, nampaknya tidak semua orang akan bernasib baik. Menurut kenyataan yang diberikan Samsung kepada PCMag, mungkin terdapat kelewatan berat untuk sekurang-kurangnya beberapa penghantaran Samsung Galaxy S22. Ada kemungkinan bahawa walaupun mereka yang membuat prapesan telefon beberapa hari lalu mungkin tidak melihat penghantaran pada atau sebelum 25 Februari.

Berikut adalah kenyataan penuh Samsung mengenai perkara itu:

Kami berterima kasih atas keterujaan dan sambutan terhadap siri Galaxy S22 baharu kami. Minat terhadap siri Galaxy S22 berada pada tahap tertinggi sepanjang masa dengan jumlah prapesanan melebihi jangkaan kami. Kami komited untuk menyampaikan peranti ini kepada pelanggan kami seawal mungkin. Walau bagaimanapun, sesetengah pelanggan mungkin mengalami kelewatan bergantung pada pasaran, model dan warna. Kami sangat menghargai kesabaran dan pemahaman.

Penghantaran Samsung Galaxy S22 tertunda

Tinjauan pantas Halaman produk Samsung.com untuk siri Galaxy S22 menunjukkan anggaran masa penghantaran pada 4 Mac untuk model vanila dan Plus. Sementara itu, Samsung Galaxy S22 Ultra nampaknya akan ditangguhkan sehingga 15 Mac. Ini terpakai kepada model yang tidak berkunci dalam laluan warna standard. Colorways eksklusif untuk Samsung.com menampilkan masa menunggu yang lebih lama.

Peruncit pihak ketiga — seperti Amazon dan Belian terbaik — masih menerima pra-pesanan tetapi tidak memberikan sebarang petunjuk tentang masa penghantaran boleh berlaku.

Seperti yang sedia ada, nampaknya peluang terbaik anda untuk melangkau kelewatan penghantaran Samsung Galaxy S22 ini adalah untuk membeli-belah di kedai pembawa atau melawat peruncit batu bata dan mortar pada 25 Februari. Sudah tentu, jika anda telah membuat pra anda -pesan anda hanya perlu duduk dan berharap anda mendapatnya tepat pada masanya.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Penghantaran Samsung Galaxy S22 sudah mengalami kelewatan
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker