Berita Teknologi

Pelancaran Redmi K50 akan berlangsung minggu depan

TL;DR

  • Siri Redmi K50 akan debut pada 16 Februari.
  • Teaser baharu juga telah menjelaskan reka bentuk Edisi Permainan.
  • Kami menjangkakan telefon sokongan juga akan debut pada hari itu.

Pengurus besar jenama itu Lu Weibing pergi ke Weibo untuk mengesahkan tarikh itu. Weibing juga menurunkan beberapa lagi penggoda, memanggil Edisi Permainan sebagai “keunggulan berdarah dingin.” Ini diterjemahkan oleh mesin, tetapi ia tetap dengan tema penggoda sebelumnya, yang membincangkan langkah pelesapan haba siri ini. Weibing tidak mendedahkan sebarang spesifikasi atau ciri tetapi menyertakan pemaparan bahagian atas peranti.

teaser edisi permainan redmi k50 1

Edisi Permainan Redmi K50 nampaknya akan menggunakan tiga kakap belakang dan kilat kilat (atau parut berbentuk Harry Potter). Nampaknya telefon ini juga akan menggunakan pencetus bahu untuk mengekalkan warisan permainannya. Secara keseluruhan, telefon baharu ini berkongsi banyak ciri reka bentuk dengan Redmi K40 Edisi Permainan.

Apa lagi yang boleh kita harapkan? Nah, berdasarkan kebocoran sebelum ini dan penggoda, kami tahu siri K50 akan menampilkan bateri 4,700mAh dengan pengecasan 120W. Kami juga menjangkakan Snapdragon 8 Gen 1 untuk ditampilkan, tetapi kami perlu menunggu pengesahan untuk semua peranti dalam siri ini.

Walaupun Weibing tidak menyebut model Redmi K50 yang lain, kami menjangkakan model ini akan debut bersama Edisi Permainan pada pelancaran 16 Februari.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Pelancaran Redmi K50 akan berlangsung minggu depan
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker