Berita Teknologi

Paparan Google Pixel 7 Pro sudah pun bocor

Jimmy Westenberg / Android Authority

TL;DR

  • Paparan Google Pixel 7 Pro telah bocor daripada sumber yang dipercayai.
  • Telefon ini kelihatan seperti Google Pixel 6 Pro, tetapi dengan beberapa penderia kamera baharu.
  • Ini adalah kebocoran yang sangat awal kerana kami tidak menjangkakan telefon akan dilancarkan sehingga Oktober.

Setiap tahun, Google melancarkan perdana Pixel baharu, dan setiap tahun kami melihat ia bocor lebih awal daripada tahun sebelumnya. Nampaknya tahun 2022 tidak akan berbeza dalam hal itu.

Lihat juga: Semua telefon Google Pixel dikeluarkan setakat ini

Dijangka untuk dilancarkan pada bulan Oktober, kami telah pun mempunyai paparan bocor untuk Google Pixel 7 Pro. Paparan ini datang daripada sumber yang boleh dipercayai Steve Hemmerstoffer (melalui Prix ​​Pintar).

Tidak mengejutkan, telefon itu kelihatan seperti tahun 2021 Google Pixel 6 Pro. Terdapat beberapa perbezaan yang ketara, tetapi nampaknya Google tidak akan merombak semula etos reka bentuknya pada tahun 2022.

Lihat render untuk diri sendiri di bawah.

Paparan Google Pixel 7 Pro bocor

Sejurus selepas itu, anda akan melihat kanta kamera kelihatan jauh berbeza daripada apa yang kami lihat pada Pixel 6 Pro. Kanta kelihatan jauh lebih besar dan diformatkan dengan cara yang sedikit berbeza.

Perlu diingat bahawa Steve Hemmerstoffer ialah pembocor yang boleh dipercayai β€” tetapi sama sekali tidak sempurna. Dia tidak dikenali sebelum ini dengan kanta kamera, jadi mungkin ini bukan bagaimana modul terakhir akan kelihatan.

Di luar itu, bagaimanapun, estetika keseluruhan kebanyakannya tidak berubah daripada model tahun lepas. Saiz hanya berbeza sedikit, dengan dimensi Google Pixel 7 Pro yang didakwa ialah 163 x 76.6 x 8.7mm. Apabila anda membandingkannya dengan dimensi Pixel 6 Pro iaitu 163.9 x 75.9 x 8.9mm, anda pasti selamat untuk menganggap model baharu tidak akan berasa jauh berbeza daripada model semasa.

Apakah pendapat anda tentang reka bentuk Pixel 7 Pro yang bocor?

282 undi

Paparannya juga kelihatan sangat serupa, dengan sisi melengkung yang sama dan potongan kamera swafoto berpusat yang sama. Spesifikasi hampir pasti akan sama kerana kebanyakan perdana premium yang kami lihat tahun ini hanya membawa spesifikasi paparan daripada model tahun lepas.

Apa pendapat kamu? Adakah Google kekal dengan reka bentuk 2021 satu langkah yang baik atau adakah anda mengharapkan satu lagi perubahan besar? Beritahu kami dalam tinjauan pendapat di atas.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Paparan Google Pixel 7 Pro sudah pun bocor
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker