Berita Teknologi

MWC 2022 Hari 0: Kemas kini langsung dari Barcelona

C. Scott Brown / Android Authority

MWC 2022 sudah tiba! The Android Authority pasukan disiarkan secara langsung di Barcelona dan gembira dapat membuat liputan mengenai peranti, alat, teknologi, acara dan trend industri terkini semasa ia berlaku. ikut Android Authority langsung untuk kemas kini dalam tempoh empat hari akan datang.

MWC 2022 berjalan pada hari Isnin, 28 Februari, hingga Khamis, 3 Mac, yang terletak di Fira Gran Via, walaupun acara boleh ditemui di seluruh bandar, serta beberapa acara maya juga.

Balut Day Zero dari atas bumbung

Itulah kami yang mendaftar keluar untuk malam itu menjelang hari pertama MWC yang besar esok, dengan jadual yang padat termasuk pelancaran rasmi besar daripada Realme, Poco, dan Honor, manakala Qualcomm juga mengadakan acara.

Dan inilah Eric Zeman kami sendiri yang menonton acara maya Samsung daripada Galaxy Z Fold 3 miliknya di bar atas bumbung, seperti yang anda lakukan semasa berada di tapak. Video berada di bahagian atas dan sembang langsung YouTube di bahagian bawah:

acara eric z fold 3 samsung mwc 2022

Kris Carlon / Android Authority

Tonton semua kejadian terdahulu di bawah dari Samsung, TCL, Huawei dan banyak lagi.

Acara MWC Samsung 2022

Samsung melancarkan komputer riba siri Galaxy Book 2 baharunya semasa acara MWC mayanya — empat komputer riba berasaskan Windows baharu dengan tajuk utama Galaxy Book 2 360 dan Pro 360, menjalankan pemproses generasi ke-12 Intel, Windows 11 dan tweak dan sentuhan Samsung. bermula daripada $1,250 Book 2 Pro 360, kepada bukan Pro 360 pada $900.

Samsung mendakwa Galaxy Book 2 Pro 360 mendapat hayat bateri selama 21 jam yang memasuki wilayah M1 Mac — tidak sabar untuk melihat sama ada ia bertahan.

Samsung Galaxy Book 2 360 Dilipat Dalam Buku

Harley Maranan / Android Authority

…ia buku, faham?

Baru daripada TCL

TCL mengadakan strim “Inspire Greatness” bagi peranti terbaharunya, melangkah ke hadapan dengan lima telefon pintar TCL baharu daripada siri TCL 30nya. Kami berlari dengan tajuk, walaupun, kira-kira TCL kini mempunyai tablet 5G termurah yang anda boleh dapatkanmelalui TCL Tab 10S 5G dengan harga €349 (~$393) yang bukanlah pencapaian yang buruk sama sekali.

Annnnd TCL juga melancarkan (dilipat?) reka bentuk prototaipnya untuk telefon masa hadapan, termasuk nombor boleh lipat boleh lipat yang anda lihat di bawah. Kami telah melihat perkara ini daripada TCL selama ini: satu siri reka bentuk yang menunjukkan cerapan tentang dunia prototaip dan R&D dalam syarikat telefon pintar. Satu-satunya masalah ialah TCL tidak pernah benar-benar mengeluarkan bahan bleeding-edgenyayang mungkin disebabkan oleh persaingan yang sengit di luar sana.

Prototaip TCL Boleh Dilipat dan Boleh Digulung Di Atas Meja

C. Scott Brown / Android Authority

Peranti papan kekunci fizikal dan kasut yang menyala

Salah satu pra-acara MWC tradisional, ShowStoppers, mempunyai gabungan eklektik biasa idea teknologi baharu, syarikat permulaan dan syarikat yang lebih besar dengan produk baharu.

Antara sorotan daripada rancangan itu: Slaid Astro baharu/lama daripada Planet Computers.

komputer planet astro slaid

C. Scott Brown / Android Authority

Kami mempunyai masa praktikal dengan prototaip yang anda lihat di atas, yang kini menjalankan Ubuntu dengan papan kekunci fizikal. Terdapat juga pilihan untuk membeli satu dengan Android 11, atau dwi-but dengan Linux juga. harga? $975. Jualan bermula dalam “beberapa minggu”.

kasut orphe dengan tapak yang terang

C. Scott Brown / Android Authority

Kasut pintar menyala dari syarikat permulaan Jepun Orphe mungkin mencuri perhatian: kasut yang menjejaki gaya berjalan anda, dengan lampu RGB! Razer, langkah anda?

Pelancaran Pejabat Pintar Huawei

Kertas Huawei MatePad.

Tristan Rayner / Android Authority

Butiran menu Huawei MatePad Paper

Kris Carlon / Android Authority

Huawei mempunyai banyak peranti bukan telefon pintar untuk dipamerkan pada acara pra-MWC di Barcelona. Ini termasuk pembaca/tablet e-dakwat Kertas MatePad (dilihat di atas), MateBook X Pro 2022, MateStation X (saingan iMac), dan MateBook E. Anda boleh menyemak senarai penuh kami di sini.

Ahad di Barcelona yang cerah telah berakhir dan kami akan kembali esok dengan lebih banyak lagi.

Kami juga telah melihat telefon daripada jenama yang menghadiri MWC tetapi dilancarkan lebih awal untuk mengatasi tergesa-gesa.

Nantikan lebih banyak kemas kini pada bahagian awal MWC 2022.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: MWC 2022 Hari 0: Kemas kini langsung dari Barcelona
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker