Berita Teknologi

Motorola Edge 30 Pro bocor dengan stylus pendamping

TL;DR

  • Kami menjangkakan Motorola Edge 30 Pro akan menyokong stylus.
  • Walau bagaimanapun, telefon itu sendiri tidak akan menyimpan stylus. Sebaliknya, anda memerlukan kes yang mungkin pilihan.
  • Edge 30 Pro sepatutnya menjadi salah satu unggulan peringkat teratas daripada Motorola tahun ini.

Ia kelihatan seperti Motorola boleh menjadi senjata untuk peminat Android yang menghargai stylus yang baik dengan Motorola Edge 30 Pro yang akan datang. Walau bagaimanapun, jangan mengharapkan ia menjadi saingan penuh dengan Galaxy S22 Ultra jika beberapa imej promosi yang baru bocor dipercayai.

Mengikut imej dan video pendek daripada Evan Blass, Edge 30 Pro sama ada boleh datang dengan atau sekurang-kurangnya menyokong stylus. Stilus tidak akan masuk ke dalam peranti itu sendiri, walaupun. Sebaliknya, Motorola kelihatan meniru apa yang dilakukan oleh Samsung dengan Galaxy 21 Ultra dengan menawarkan sarung khusus yang boleh meletakkan stylus.

Ada kemungkinan Motorola Edge 30 Pro boleh disertakan dengan stylus dan sarungnya. Kami tidak pasti tentang itu buat masa ini. Lihat klip video pendek di bawah untuk mendapatkan idea yang lebih baik tentang perkara yang ditawarkan.

Motorola Edge 30 Pro: Sokongan Stylus?

Stilus di sini nampaknya merupakan satu langkah yang lebih tinggi daripada yang anda temui dalam telefon Motorola yang lebih murah, seperti yang dinamakan dengan tepat Motorola Moto G Stylus. Stilus itu pada asasnya adalah ketulan plastik lengai. Yang muncul dalam video ini kelihatan lebih maju.

Kemungkinan besar stylus boleh disambungkan ke telefon melalui Bluetooth, sama seperti yang terdapat di dalam Galaxy S22 Ultra. Ia juga mungkin merupakan produk kependaman rendah, yang akan membuatkan penulisan terasa lebih lancar dan semula jadi.

Malangnya, kita perlu menunggu sedikit sebelum kita mengetahui perkara ini. Telefon ini dikhabarkan akan dilancarkan hujung bulan ini.

Di tempat lain, kami menjangkakan Edge 30 Pro mempunyai pemproses Snapdragon 8 Gen 1, paparan besar, bateri besar dan pengecasan berwayar pantas, mungkin melebihi 60W. Nantikan!

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Motorola Edge 30 Pro bocor dengan stylus pendamping
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker