Berita Teknologi

Kebanyakan anda menyertakan ‘Reddit’ pada akhir pertanyaan carian anda

Hadlee Simons / Android Authority

A siaran viral telah mendedahkan bahawa ramai orang menambah ‘Reddit’ pada pertanyaan carian mereka, dan ternyata beberapa Android Authority ahli melakukan perkara yang sama.

Jadi kami ingin mendapatkan idea yang lebih baik tentang betapa popularnya amalan ini. Adakah ini amalan khusus atau adakah lebih ramai orang melakukannya daripada yang difikirkan? Kami menyiarkan tinjauan pendapat awal minggu ini dan inilah yang anda katakan.

Adakah anda memasukkan ‘Reddit’ pada akhir pertanyaan carian anda?

Keputusan

Tinjauan pendapat kami memperoleh lebih 2,400 undian, memberikan kami saiz sampel yang baik untuk digunakan. Dan ternyata lebih separuh daripada semua responden mengatakan mereka “kadang-kadang” menambah ‘Reddit’ pada penghujung carian web. Komen mencadangkan bahawa ini paling kerap digunakan untuk ulasan dan pendapat lain.

Sementara itu, pilihan kedua paling popular ialah “tidak, carian Google yang mudah berfungsi untuk saya,” dengan hampir 28% undian. Mengambil tempat ketiga dengan hampir 14% undian ialah kem “ya, sentiasa”. Akhirnya, hanya 2.6% pembaca yang ditinjau mengatakan mereka menambahkan tapak web lain pada pertanyaan carian mereka.

Walau apa pun, ini bermakna hampir 70% responden menambahkan ‘Reddit’ pada carian web mereka sekali-sekala. Jadi sudah pasti sebilangan besar orang yang berbuat demikian.

Komen

  • menjalar82: Untuk Ulasan? ya. Sentiasa tambahkan tapak:reddit.com kerana saya tidak mahu artikel berbayar yang menjengkelkan ini. Saya terkejut sebenarnya ada siaran pihak berkuasa Android tentang itu lol. Saya fikir tiada siapa yang berbuat demikian
  • Nox: Banyak maklumat berguna di Reddit walaupun anda harus mengambilnya dengan sebutir garam. Saya suka bahawa ia mempunyai pilihan undian naik/turun supaya anda boleh mempunyai sekurang-kurangnya beberapa petunjuk umum walaupun hanya kerana semua orang menganggap sesuatu itu betul tidak menjadikannya betul. Ia adalah alat yang bagus, apabila saya mahukan pendapat daripada orang rawak, sama ada YouTube atau Reddit, di YT saya sering membaca komen.
  • Vincent Del Vecchio: Jika saya mencari pendapat atau ulasan tentang perkara yang saya lakukan, sebaliknya saya biasanya tidak mencarinya melainkan carian tidak menghasilkan hasil yang berguna pada kali pertama
  • LucidStrike: Ini lebih kerana banyak tapak telah mengalih keluar bahagian komen — boleh difahami — dan oleh itu apabila saya ingin melihat PERBINCANGAN sesuatu, saya cenderung untuk melihat ke Reddit.
  • Stanley Kubrick: Tidak tahu saya boleh? Phhhfff
  • Lcd1701: Saya rasa Reddit ialah jenis carian khusus apabila anda mungkin mencari sesuatu yang sama ada kabur yang anda tidak dapat mencari pendapat yang tidak terjejas atau mencari sesuatu yang sangat khusus, seperti untuk pendapat permainan atau bantuan panduan yang tidak mempunyai iklan selepas setiap satu atau dua perenggan. Walaupun begitu, anda masih perlu mengambil apa yang anda temui di Reddit dengan sebutir garam.
  • zinfandel120: Selalunya, tapi saya jarang pergi dengan niat nak tambah reddit. Sehingga ia merupakan salah satu daripada pilihan auto lengkap dan ia membuatkan saya tertanya-tanya sama ada reddit mempunyai beberapa maklumat yang terkenal mengenainya atau sesuatu. Walau bagaimanapun, apabila saya melakukannya biasanya ia adalah kerana saya tahu apa yang saya cari akan menemui subreddit tertentu yang saya cari.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kebanyakan anda menyertakan ‘Reddit’ pada akhir pertanyaan carian anda
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker