Berita Teknologi

Butiran Google kemas kini sistem Februari 2022. Inilah yang akan datang.

Jimmy Westenberg / Android Authority

TL;DR

  • Google telah menyiarkan log perubahan untuk kemas kini sistem Februari 2022nya.
  • Ia termasuk pembetulan pepijat untuk telefon Android dan menambah ciri baharu serta penambahbaikan pada Gedung Google Play.
  • Kemas kini akan mula dilancarkan pada 8 Februari.

Google telah memperincikan semua perubahan yang datang dengan kemas kini sistem Februari 2022nya.

Bagi yang tidak sedar, Google mengeluarkan kemas kini sistem biasa pada peranti Android yang bukan sahaja meningkatkan keselamatan tetapi juga menambah ciri baharu. Ia termasuk kemas kini kepada sistem pengendalian Android, Gedung Google Play dan Perkhidmatan Google Play. Syarikat itu baru-baru ini mula memperincikan kandungan kemas kini sistem ini.

Namun begitu, jika anda ingin tahu tentang kemas kini bulan ini, Google ada diterbitkan log perubahan penuh. Nampaknya Google tidak banyak berubah daripada apa yang dilancarkan sebagai sebahagian daripada kemas kini sistem Januari 2022. Terdapat beberapa pembetulan pepijat untuk ketersambungan, perkhidmatan pembangun dan banyak lagi. Gedung Google Play juga mendapat banyak penambahbaikan, termasuk ciri baharu untuk membantu anda menemui lebih banyak apl dan permainan serta peningkatan pada Pengebilan Google Pay. Anda boleh melihat semua kemas kini di bawah.

Kemas kini Google Februari 2022
Kemas kini perkhidmatan Google Play terkini dengan nombor binaan v22.06.02 dan kemas kini Gedung Google Play dengan versi 29.2 akan mula dilancarkan pada 8 Februari.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Butiran Google kemas kini sistem Februari 2022. Inilah yang akan datang.
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker