Berita Teknologi

Warna Samsung Galaxy s22 bocor dalam paparan baharu

TL;DR

  • Satu set pemaparan baharu yang bocor menunjukkan pelbagai warna Samsung Galaxy S22.
  • Dari segi reka bentuk, pemaparan sepadan dengan khabar angin terkini.
  • Sekali lagi, nampaknya Galaxy S22 Ultra akan mempunyai pilihan warna yang berbeza jika dibandingkan dengan Galaxy S22.

Untuk menambah lagi longgokan, kami mempunyai beberapa pemaparan baharu yang bocor. Mereka kelihatan mempamerkan warna Samsung Galaxy S22. Seperti tahun-tahun lepas, terdapat berbilang pilihan warna untuk setiap peranti, dengan warna yang sedikit berbeza tersedia untuk Galaxy S22 Ultra.

Anda boleh melihat sendiri rendering di bawah, ihsan daripada 91Mudah alih (dan disokong oleh pembocor yang dipercayai Evan Blass):

Warna Samsung Galaxy S22

Menurut paparan yang bocor ini, warna Samsung Galaxy S22 boleh menjadi Phantom Pink, Phantom Black, Phantom Green dan Phantom White. Malangnya, 91Mudah alih tidak mengesahkan sama ada bahagian belakang telefon akan menjadi kaca seperti yang dikhabarkan atau jika ia akan menjadi “kaca” sekali lagi.

Secara keseluruhan, telefon tidak kelihatan jauh berbeza daripada telefon Samsung Galaxy S21. Sungguh menarik untuk melihat Samsung berulang secara terang-terangan tahun ini, kerana ia tidak pernah berlaku sebelum ini dalam barisan Galaxy S. Walau bagaimanapun, ia berfungsi untuk Apple selama bertahun-tahun, jadi mungkin itulah inspirasi Samsung di hadapan ini.

Warna Galaxy S22 Ultra

Setakat varian Ultra, warna yang ditawarkan sedikit berbeza daripada warna Samsung Galaxy S22. Varian hitam, putih dan hijau kelihatan sama, tetapi varian ungu – yang 91Mudah alih boleh dijenamakan sebagai Burgundy atau mungkin Phantom Burgundy — menggantikan model merah jambu.

Ini nampaknya reka bentuk terakhir Galaxy S22 Ultra. Terdahulu, kami mempunyai render yang menunjukkan reka bentuk yang sangat berbeza untuk modul kamera belakang. Tetapi pemaparan ini mencadangkan ini mungkin rupa telefon di runcit. Terus terang, ini jauh lebih baik daripada reka bentuk awal berbentuk P itu.

Kami mungkin akan mendengar lebih banyak tentang siri Galaxy S22 dalam beberapa minggu akan datang, jadi nantikan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Warna Samsung Galaxy s22 bocor dalam paparan baharu
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker