Berita Teknologi

Video teaser Red Magic 7 mempunyai banyak anak kucing comel

TL;DR

  • Video teaser baharu untuk Nubia Red Magic 7 menampilkan banyak kucing comel.
  • Anda boleh melihat telefon beberapa kali dalam video, tetapi ia muncul dengan cepat dan kemudian hilang.
  • Telefon permainan seterusnya daripada jenama itu sepatutnya mempunyai Snapdragon 8 Gen 1 di bawah hud.

Telefon pintar video teaser bukanlah perkara baharu. Kami melihatnya sepanjang masa dari hampir setiap jenama utama. Mereka biasanya melibatkan muzik dramatik, gambar tertutup pelbagai elemen perkakasan dan kata kunci teknologi yang berkelip di skrin.

Syukurlah, teaser terbaru untuk Nubia Red Magic 7 telah melepaskan diri daripada tradisi itu. Daripada semua melodrama itu, kami hanya mempunyai kucing. Banyak kucing. Banyak kucing comel berlari-lari hanya melakukan perkara kucing. Sememangnya ia adalah cara yang kurang sombong untuk mengusik produk baharu anda.

Lihat juga: Telefon terbaik untuk permainan

Video pertama kali muncul pada Weibo, tetapi kami telah mencerminkannya di atas untuk anda.

Selain semua kucing gebu yang comel, anda juga dapat melihat beberapa gambaran pantas tentang Red Magic 7. Telefon permainan mempunyai varian ungu yang kelihatan agak bergaya, dan anda boleh melihat dengan jelas pencetus udara pada sisi peranti. Jika anda tidak berkelip, anda juga boleh melihat bahagian belakang penuh telefon pada penghujung teaser — tetapi ia hanya pada skrin untuk satu atau dua saat. Varian itu adalah hitam, jadi nampaknya terdapat sekurang-kurangnya dua varian warna untuk telefon.

Kilang khabar angin mencadangkan Nubia Red Magic 7 mungkin mempunyai Snapdragon 8 Gen 1 chipset di bawah hud, yang akan menjadikannya mesin permainan yang berkuasa. Spesifikasi lain yang dikhabarkan termasuk paparan FHD+ OLED 6.8-inci, sehingga 16GB RAM, dan sehingga 512GB storan dalaman.

Anda boleh menjangkakan Red Magic 7 akan mendarat dalam beberapa minggu akan datang. Nantikan!

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Video teaser Red Magic 7 mempunyai banyak anak kucing comel
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker