Berita Teknologi

Valve’s Steam Deck kini mempunyai tarikh pelancaran rasmi

TL;DR

  • Valve baru sahaja mengumumkan tarikh pelancaran rasmi Steam Deck: 25 Februari 2022.
  • Jika anda menempah unit, anda sepatutnya mendapat e-mel pada tarikh tersebut. Anda perlu membuat pesanan anda dalam masa 72 jam.
  • Jika anda tidak membuat pesanan anda, tempahan anda akan dihantar kepada orang seterusnya dalam baris gilir.

Tahun lepas, Valve — syarikat di belakang Kukus, pasaran permainan dalam talian terbesar di dunia — mengejutkan kita semua dengan pengumuman PC permainan mudah alih yang tersendiri. Peranti kelihatan seperti a Nintendo Switch tetapi bermain permainan dari pasaran Steam.

Pada tarikh itu, orang terawal yang membuat tempahan untuk Steam Deck akan mendapat e-mel. E-mel itu akan mempunyai pautan untuk mereka membeli peranti itu. Pembeli yang membuat pesanan segera harus melihat Dek tiba di depan pintu mereka seawal 28 Februari.

Sesiapa sahaja yang tidak membuat pesanan dalam masa 72 jam selepas menerima e-mel akan kehilangan dek simpanan mereka. Ia kemudian akan diteruskan kepada orang seterusnya dalam baris gilir, dan padanya akan pergi seperti itu. Valve tidak mengeluarkan sebarang angka, tetapi kemungkinan besar permintaan jauh melebihi bekalan apabila ia berkaitan dengan Steam Deck. Oleh itu, walaupun mereka yang membuat tempahan mungkin akan mengalami kesukaran untuk mendapatkannya.

Bagaimana jika anda tidak membuat tempahan? Sehingga kini, anda ditinggalkan dalam kesejukan. Akhirnya, Valve akan membuka pesanan umum untuk Steam Deck. Tetapi, buat masa ini, hanya tempahan terawal akan melihat peluang untuk membeli peranti itu.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Valve’s Steam Deck kini mempunyai tarikh pelancaran rasmi
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker