Berita Teknologi

Tinjauan pendapat: Berapakah yang anda akan bayar untuk sarung telefon?

Jimmy Westenberg / Android Authority

Terdapat banyak sarung telefon di luar sana, menjalankan keseluruhan daripada sarung bampar tipis hingga kes yang berat dibina untuk benjolan yang kerap. Kami juga melihat kes dengan bateri terbina dalam dan yang membolehkan MagSafe pada peranti yang tidak disokong.

Oleh itu, dengan mengambil kira perkara itu, kami ingin mengetahui jumlah yang anda sanggup bayar untuk sarung telefon. Adakah anda berpuas hati dengan harga yang murah untuk sarung TPU asas atau adakah anda lebih suka sarung yang mahal dengan semua loceng dan wisel? Berikan jawapan anda melalui tinjauan pendapat di bawah.

Berapakah yang anda akan bayar untuk sarung telefon?

1339 undi

Kami hanya ingin tahu berapa banyak yang anda akan belanjakan untuk kes tanpa mengira ciri yang ada padanya. Jadi, jika anda sanggup membelanjakan banyak wang untuk sarung lasak dengan bateri tambahan dan fungsi MagSafe (anda mendapat idea), anda tahu perkara yang perlu diundi.

saya? Saya sentiasa berpuas hati dengan sarung TPU yang mengiringi banyak telefon, tetapi saya tidak melihat diri saya mengeluarkan lebih daripada $25 pada sarung sebaliknya. Beritahu kami jumlah yang anda akan belanjakan melalui tinjauan pendapat di atas.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tinjauan pendapat: Berapakah yang anda akan bayar untuk sarung telefon?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker