Berita Teknologi

Tinjauan pendapat: Berapa kerap anda menggunakan pengecasan wayarles terbalik?

C. Scott Brown / Android Authority

Satu ciri kemas yang diperkenalkan dalam tempoh empat tahun lepas atau lebih ialah pengecasan wayarles terbalik, membolehkan telefon pintar mengecas peranti lain secara wayarles. Apa yang anda perlu lakukan ialah mengaktifkan ciri pada telefon pintar anda dan kemudian bahagian belakang peranti anda pada dasarnya bertukar menjadi a pad pengecas tanpa wayar.

Adakah pembaca menggunakan ciri ini? Itulah yang kami ingin ketahui dalam tinjauan pendapat yang ditampilkan hari ini. Jadi beritahu kami dengan mengundi dalam tinjauan di bawah dan tinggalkan ulasan jika anda mempunyai lebih banyak perkara di fikiran anda.

Berapa kerap anda menggunakan pengecasan wayarles terbalik?

1829 undi

Perlu diingat bahawa tinjauan pendapat ini adalah untuk orang yang mempunyai telefon dengan keupayaan pengecasan wayarles terbalik. Peranti yang sesuai dengan bil termasuk banyak Huawei perdana, Samsung Galaxy S10/Note 10 atau lebih baru, yang Piksel 5 dan lebih tinggi, iaitu OnePlus 9 Pro, dan Xiaomibeberapa perdana talian utama terakhir.

Beberapa telefon pertama yang menawarkan ciri ini mempunyai kelajuan pengecasan yang sangat perlahan (5W atau lebih rendah), menjadikannya hampir tidak berguna untuk apa-apa selain sarung fon telinga wayarles sebenar dan boleh pakai. Ini masih berlaku hari ini untuk banyak peranti, walaupun kami juga melihat beberapa telefon menawarkan kelajuan 10W.

Sama ada cara, anda boleh memberitahu kami sama ada anda menggunakan pengecasan wayarles terbalik melalui tinjauan pendapat di atas.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tinjauan pendapat: Berapa kerap anda menggunakan pengecasan wayarles terbalik?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker