Berita Teknologi

Tinjauan pendapat: Adakah anda bercadang untuk membeli tablet pada tahun 2022?

Eric Zeman / Android Authority

Tablet menikmati kebangkitan dalam tempoh dua tahun lepas atau lebih, kerana wabak mendorong lebih ramai orang bekerja dari rumah dan pelajar beralih kepada pembelajaran dalam talian. Malah, Counterpoint Research dilaporkan bahawa penghantaran tablet meningkat lebih 50% pada Q1 2021 berbanding Q1 2020.

Tidak perlu dikatakan, ini bermakna bahawa banyak tablet telah dijual sejak kebelakangan ini. Tetapi kami ingin tahu sama ada anda bercadang untuk membeli tablet pada tahun 2022. Anda boleh memberikan jawapan anda melalui tinjauan pendapat di bawah.

Adakah anda bercadang untuk membeli tablet pada tahun 2022?

80 undi

Tablet Android telah berada dalam keadaan yang agak buruk sehingga satu atau dua tahun lepas, dengan Samsung menjadi salah satu daripada beberapa pemain besar yang masih sentiasa menawarkan papan tulis. Tetapi wabak itu telah menyebabkan orang seperti Xiaomi, Realme, dan Nokia semuanya menawarkan tablet untuk memenuhi permintaan. milik Google senarai kerja dan Android 12L juga mencadangkan bahawa tablet Android tidak akan diabaikan pada tahun 2022.

Sementara itu, iPads terus mengambil kira bahagian utama pasaran tablet, dengan Counterpoint menyatakan bahawa Apple sebenarnya mengembangkan bahagian pasarannya dari Q1 2020 hingga Q1 2021.

Jadi adakah anda sedang mempertimbangkan iPad atau tablet Android pada tahun 2022? Atau mungkin anda tidak mencari senarai pada tahun 2022. Anda boleh memberitahu kami melalui tinjauan pendapat di atas dan tinggalkan ulasan jika anda mempunyai lebih banyak perkara untuk dikongsi.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tinjauan pendapat: Adakah anda bercadang untuk membeli tablet pada tahun 2022?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker