Berita Teknologi

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra bocor pada halaman sokongan lengkap dengan takuk

TL;DR

  • Samsung telah menerbitkan imej Galaxy Tab S8 Ultra pada halaman sokongan.
  • Render berkesan mengesahkan kewujudan takuk.

Samsung sedang membina untuk pelancaran siri tablet perdana baharunya, tetapi nampaknya segelintir di syarikat itu mungkin terlalu teruja untuk kebaikan mereka sendiri.

Halaman sokongan Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Paparan sekali lagi menyerlahkan takuk pada tepi kanan tablet. Walaupun kami telah melihat kedudukan pada banyak render yang bocor, ini adalah kali pertama imej itu datang daripada sumber rasmi Samsung.

Ini mungkin akan menjadi ciri Galaxy Tab S8 Ultra yang paling memecahbelahkan. Kami telah menemui takuk pada peranti skrin yang lebih besar β€” ​​terbaharu yang baharu MacBook Pro siri β€” menjadi lebih mengganggu daripada berguna. Samsung mungkin menghadapi masalah yang sama, terutamanya jika takuk tidak menyediakan fungsi tambahan. Bagaimanapun, khabar angin mencadangkan bahawa dua penembak 12MP akan menduduki ruang ini.

Apakah perasaan anda tentang takuk pada tablet?

44 undi

Di luar takuk, pemaparan juga menggambarkan sarung pelindung asas tanpa papan kekunci. Kemungkinan lebih banyak aksesori rasmi, termasuk penutup papan kekunci, akan ditawarkan juga.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: Apa lagi yang kita tahu?

Terima kasih kepada beberapa kebocoran, tidak banyak yang kami belum ketahui tentang tablet perdana Samsung. Ia dilaporkan akan mendarat dengan paparan AMOLED 120Hz 14.6 inci, yang Snapdragon 8 Gen 1 SoC, bateri 11,200mAh yang besar, dan susunan dwi-kamera dengan penderia utama 13MP di bahagian belakang.

Masih tiada kata rasmi mengenai tarikh pelancaran, tetapi memandangkan kemunculan mendadak tablet pada halaman sokongan, penampilan sulungnya tidak sepatutnya terlalu jauh.


Apakah pendapat anda tentang takuk Samsung Galaxy Tab S8 Ultra? Adakah anda menyukainya atau membencinya? Beritahu kami dengan mengundi dalam tinjauan pendapat di atas.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra bocor pada halaman sokongan lengkap dengan takuk
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker