Berita Teknologi

Redmi Note 11S akan datang ke India bulan depan

TL;DR

  • Xiaomi mendedahkan bahawa Redmi Note 11S akan dilancarkan di India bulan depan.
  • Nampaknya skrin OLED dan kamera 108MP akan dipasang.
  • Pengumuman itu datang hanya dua hari sebelum pelancaran siri Redmi Note 11 global.

Xiaomi melancarkan Redmi Note 11T di India lewat tahun lepas, pada asasnya ialah Redmi Note 11 Cina (atau Poco M4 Pro) dengan nama baharu. Kini, nampaknya syarikat itu merancang untuk membawa satu lagi peranti siri Redmi Note 11 ke India.

Redmi India diumumkan di Twitter bahawa ia akan melancarkan Redmi Note 11S di pasaran pada 9 Februari. Lihat poster yang disertakan di bawah.

Poster pelancaran Redmi Note 11S India

Syarikat itu tidak mendedahkan banyak maklumat, walaupun imej padanya laman web penggoda menunjukkan apa yang boleh menjadi penjenamaan “108MP” dan sistem kamera belakang empat. Pemberi maklumat bersiri Mukul Sharma juga mendakwa bahawa peranti Redmi Note yang akan datang di India akan mempunyai skrin AMOLED, dengan Redmi India menjawab tuntutan ini di Twitter. Ia tidak mengesahkan atau menafikan kebocoran ini, hanya mengatakan bahawa ia menetapkan standard yang tinggi pada 2021 dan menyasarkan untuk melakukan perkara yang sama pada 2022.

Anda tidak perlu menunggu sehingga Februari untuk kebaikan siri Redmi Note 11, kerana Xiaomi mengumumkan bahawa a Pelancaran global siri Redmi Note 11 akan berlangsung pada 26 Januari (Rabu). Pelancaran ini mungkin untuk Eropah, Timur Tengah, Afrika dan sebahagian Asia.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Redmi Note 11S akan datang ke India bulan depan
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker