Berita Teknologi

OnePlus 10R bocor, Dimensity 9000 mungkin di atas kapal

Dhruv Bhutani / Android Authority

TL;DR

  • OnePlus 10R baru sahaja bocor.
  • Kebocoran mempunyai spesifikasi dan maklumat mengenai jadual keluaran yang tidak jelas.
  • Tidak mungkin telefon itu akan mendarat di mana-mana kecuali China dan India.

Pada tahun 2021, OnePlus menjatuhkan telefon “R” pertamanya dengan OnePlus 9R. Telefon ini eksklusif untuk China dan India dan mewakili peranti peringkat terendah siri OnePlus 9. Syarikat itu mengikutinya dengan OnePlus 9RT, yang dilancarkan pada penghujung tahun lalu.

Menurut pembocor itu, 10R boleh datang dengan MediaTek Dimensity 9000 bawah tudung. Ini adalah berita menarik kerana OnePlus 9R dan 9RT kedua-duanya datang dengan cipset Qualcomm, sama seperti OnePlus 9 dan 9 Pro. Kita sudah tahu OnePlus 10 Pro mempunyai Snapdragon 8 Gen 1, jadi pelik melihat CPU MediaTek untuk OnePlus 10R.

Di tempat lain, 10R boleh mempunyai paparan AMOLED 120Hz, sekurang-kurangnya 8GB RAM dan sekurang-kurangnya 128GB storan.

Sumber itu berpendapat OnePlus mungkin melancarkan OnePlus 10R menjelang penghujung Q2 2022. Kelewatan ini berkemungkinan dapat mengelakkan penjualan 10R yang mengkanibal 9RT, yang baru dilancarkan di India.

Menariknya, kami masih tiada maklumat mengenai OnePlus 10 vanila. Ada kemungkinan kami dapat melihat pelancaran 10 Pro dan 10R sebelum kami melihat model vanila di mana-mana sahaja.

Android Central mengatakan ia mungkin mempunyai butiran kamera untuk OnePlus 10R tidak lama lagi, jadi nantikan untuk itu.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: OnePlus 10R bocor, Dimensity 9000 mungkin di atas kapal
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker