Berita Teknologi

Hab kemas kini Samsung Galaxy Fold

Selamat datang ke Samsung Galaxy Fold kemas kini hab. Di sini anda akan menemui maklumat terkini tentang kemas kini pada peranti lipat pertama Samsung. Kami akan memperincikan versi perisian semasa untuk peranti dan memaklumkan anda jika terdapat kemas kini baharu yang dilancarkan.

  • Versi stabil semasa: Android 12
  • Adakah Samsung Galaxy Fold mendapat Android 12? Ya, mulai Disember 2021 (Eropah)

Kemas kini Samsung Galaxy Fold terkini

30 Disember 2021: Samsung sedang melancarkan Android 12-berasaskan Satu UI 4 kepada Galaxy Fold 2019. mengikut SamMobile, kemas kini itu membawa versi perisian tegar F900FXXU6GUL9, dengan ketersediaan awal dicatatkan di Perancis.

Tidak jelas bila kemas kini akan tersedia di pasaran tambahan, tetapi ia tidak sepatutnya menunggu lama. Jika anda berada di Perancis, semak sama ada kemas kini tersedia untuk peranti anda dengan menuju ke tetapan > Kemas kini perisian > muat turun dan pasang.

Kemas kini Samsung Galaxy Fold yang terkenal sebelum ini

  • September 2021: Satu UI 3.1.1 mendarat di bahagian boleh lipat. Ia membawa beberapa peningkatan UI untuk paparan besar, termasuk Bar Tugas baharu, berbilang tugas yang lebih pintar dan banyak lagi.
  • Februari 2021: One UI 3.1 mula dilancarkan ke Samsung Galaxy Fold. Ia membawa pilihan ciri baharu, termasuk Kongsi Peribadi dan Alat Pemadam Objek untuk penyunting foto yang kerap.
  • Januari 2021: Alat lipat pertama Samsung memperoleh berasaskan Android 11 Satu UI 3, membawakan baik pulih UI yang lengkap dan tampung keselamatan Android Januari 2021.
  • Mac 2020: Galaxy Fold menerima kemas kini kepada One UI 2.1 berasaskan Android 10.

Jika anda telah melihat kemas kini Samsung Galaxy Fold yang kami tidak lihat, tip kami! Adakah anda sedang mencari kemas kini lain? Pastikan anda melawat kami Penjejak kemas kini Android 12.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Hab kemas kini Samsung Galaxy Fold
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker