Berita Teknologi

Apa yang diharapkan pada H1 2022?

TL;DR

  • Seorang pembocor mendakwa bahawa OnePlus akan melancarkan OnePlus 10 Pro secara global pada bulan Mac.
  • Pemberi maklumat selanjutnya mendakwa bahawa Nord CE 2 dan Nord N20 akan tiba pada bulan Februari.

OnePlus melancarkan OnePlus 10 Pro di China minggu lepas, dan kami tertanya-tanya bila syarikat itu akan membawa telefon itu ke pasaran global. Kini, seorang pemberi maklumat yang kerap telah mengeluarkan garis masa untuk produk OnePlus yang akan tiba pada separuh pertama tahun ini, termasuk OnePlus 10 Pro.

Bocor Yogesh Brar (h/t: MySmartPrice) mendakwa bahawa Februari akan menyaksikan pelancaran India bagi Nord CE 2serta pelancaran Eropah bagi Nord N20. Brar seterusnya mendakwa bahawa OnePlus 10 Pro akan menyaksikan pelancaran global pada Mac 2022.

Yogesh Brar OnePlus H1 2021

Pemberi maklumat menambah bahawa April akan melihat pelancaran Android 12 berdasarkan “OS Bersepadu.” Ini mungkin adalah kulit Android bersatu CEO OnePlus Pete Lau berkata akan datang pada tahun 2022yang akan berkongsi pangkalan kod yang sama seperti OS Warna Oppo.

Akhir sekali, Brar mendakwa bahawa TV pintar baharu, fon telinga gelang leher dengan ANC dan fon telinga baharu akan diselang seli antara pelancaran di atas.

Apa yang perlu diketahui tentang Nord CE 2 dan Nord N20

OnePlus Nord N20 Bocorkan Render 2

Brar sebelum ini berkongsi paparan dan kebocoran Nord CE 2 (atau Nord 2 CE) yang dikatakan, dengan telefon itu dijangka mempunyai Dimensity 900 SoC, panel OLED 90Hz dan bateri 4,500mAh dengan pengecasan 65W. Telefon ini juga dijangka mendapat sistem tiga kamera belakang 64MP+8MP+2MP.

Kami juga belum banyak mendengar tentang Nord N20, tetapi pemaparan yang bocor (dilihat di atas) menunjukkan reka bentuk yang diilhamkan oleh iPhone dengan tepi rata. Adalah dipercayai bahawa telefon ini akan mempunyai Snapdragon 695 SoC, panel OLED dan sistem kamera belakang tiga gimik (48MP+2MP+2MP).

Brar mempunyai rekod kebocoran yang kukuh, tetapi kami masih akan menerimanya dengan sebutir garam. Namun begitu, nampaknya peminat OnePlus mempunyai banyak yang ditunggu-tunggu dalam beberapa bulan akan datang.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Apa yang diharapkan pada H1 2022?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker