Berita Teknologi

Xiaomi 11i HyperCharge disahkan untuk India dengan sokongan pengecasan 120W

TL;DR

  • Xiaomi telah mengesahkan telefon pintar pengecas pantas baharu akan muncul di India awal tahun depan.
  • Xiaomi 11i HyperCharge mempunyai sokongan pengecasan 120W.
  • Jangkakan peranti rasmi didedahkan pada 6 Januari.

Xiaomi terkenal kerana memuatkan telefon pintar utamanya dengan pengecasan berkelajuan tinggi, tetapi ia bersedia untuk memperkenalkan teknologi itu awal tahun depan kepada pertengahan renjer India baharu. MD Xiaomi India Manu Kumar Jain mengesahkan dalam tweet bahawa Xiaomi 11i HyperCharge akan debut di negara ini pada 6 Januari.

Ciri paling menarik Xiaomi 11i ialah sokongan pengecasan 120W yang boleh menambah baterinya dalam masa 15 minit. Terutama, itu adalah tuntutan yang sama yang dibuat oleh Xiaomi dengan Redmi Note 11 Pro Plus, mencadangkan bahawa 11i HyperCharge boleh menjadi penjenamaan semula. Jika itu berlaku, kami juga boleh menjangkakan bateri 4,500mAh (dipecahkan kepada dua sel 2,250mAh), Dimensity 920 SoC, tiga kamera belakang dan panel OLED 120Hz 6.67 inci.

teaser xiaomi 11i

Penggoda Xiaomi juga mempamerkan pemaparan separa telefon, mendedahkan lubang tebuk kamera tengah, butang kelantangan yang panjang dan langsing, dan sekurang-kurangnya empat jalur warna, termasuk merah jambu, hijau, biru dan hitam.

Jadi apa yang boleh kita harapkan dari segi harga? Redmi Note 11 Pro Plus mendarat di China pada harga 1,999 yuan (~$312) awal tahun ini, jadi jangkakan harga sub-Rs 25,000 di India untuk Xiaomi 11i HyperCharge jika ia benar-benar penjenamaan semula.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Xiaomi 11i HyperCharge disahkan untuk India dengan sokongan pengecasan 120W
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker