Lain-Lain

Tingkatkan Kecekapan Anda Dengan Bekerjasama Teknologi Dengan Operasi Perniagaan

Orang ramai kini mengembara ke seluruh dunia untuk tujuan peribadi dan profesional. Alam perniagaan telah mengalami perubahan besar mengenai bertemu pelanggan, rakan perniagaan, birokrat dll dalam dekad yang lalu. Menurut penyelidikan yang dilakukan oleh Persatuan Perjalanan AS, perbelanjaan langsung untuk perjalanan perniagaan domestik dan antarabangsa hampir $307.2 bilion pada tahun 2016.

Untuk mencipta nama jenama di seluruh dunia, seseorang itu perlu memasarkan produknya di peringkat global. Untuk melakukan itu, bengkel, seminar, mesyuarat semuanya adalah perkara biasa dan setiap perkara memerlukan pelan perjalanan, namun, yang lebih penting daripada strategi yang baik ialah teknologi dalam mana-mana industri. Satu perniagaan boleh mendapat manfaat yang besar jika bekerjasama dengan teknologi yang betul dengan cara yang betul.

Faedah utama menggunakan teknologi untuk pengangkutan perniagaan ialah:

Kehadiran Minda:
Satu teknologi manfaat utama yang disediakan dalam bidang perniagaan ialah kehadiran minda. Orang ramai boleh memberi tumpuan sepenuhnya pada tugas semasa tanpa tertanya-tanya apa yang dijadualkan untuk seterusnya. Inovasi jam tangan Apple adalah satu ciptaan yang begitu hebat. Kini orang ramai boleh menyemak peti mel, jadual dan mesej mereka secara berkala semasa duduk dalam mesyuarat dan tidak mengganggu tenaga bilik dengan menyemak segala-galanya melalui telefon mudah alih berulang kali.

Perjalanan Lapangan Terbang Menjadi Mudah:
Orang yang kerap mengembara pasti akan memahami keperitan perjalanan lapangan terbang di mana anda perlu memastikan segala-galanya mudah; dari pasport ke pas masuk. Daripada mengambil barang setiap kali dalam gelang tangan anda, anda boleh menyimpan tiket penerbangan anda, butiran pas masuk dengan mudah dalam jam tangan anda dan mengimbasnya apabila diperlukan di pusat pemeriksaan keselamatan lapangan terbang. Ini pastinya akan menjimatkan masa anda yang boleh digunakan untuk membaca novel yang hebat atau membuat persembahan di ruang menunggu.

Kemewahan Komunikasi:
Selalunya tangan musafir sibuk membawa bagasi. Dalam kes sedemikian, menghadiri panggilan pemandu dan memahami di mana pemandu anda berada, adalah tugas yang agak sukar. Sekali lagi, jam tangan Apple adalah penyelamat nyawa di sini. Anda boleh menghadiri panggilan dan mengambil kereta anda dengan hanya mengklik pada jam tangan. Ini membantu anda meninggalkan lapangan terbang dengan bergaya tanpa membuat kekacauan dengan bagasi anda semasa mencari telefon pintar anda di dalam beg.

Apabila teknologi bergabung dengan perniagaan, ia menjadikan kehidupan dan tugas lebih mudah. Penggunaan teknologi ini berbeza dari orang ke orang tetapi faedah yang mereka berikan tidak terkira banyaknya.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tingkatkan Kecekapan Anda Dengan Bekerjasama Teknologi Dengan Operasi Perniagaan
oleh Atul Dhir

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker