Berita Teknologi

The Witcher Musim 2, dan banyak lagi

Ya, ada lagi untuk ditonton hujung minggu ini perkhidmatan penstriman daripada beberapa Epik superhero Marvel di pawagam. Berikut ialah beberapa filem dan rancangan penstriman baharu yang boleh anda tonton hujung minggu ini. Kami mempunyai kepulangan siri fantasi dewasa yang telah lama ditunggu-tunggu, spin-off rancangan TV kabel popular dan banyak lagi.

The Witcher Musim 2 (Netflix)

Terima kasih sebahagiannya kepada pandemik Covid-19 semasa, sudah genap dua tahun sejak musim pertama The Witcher debut pada Netflix. Akhirnya, musim kedua telah tiba untuk kita tonton. Henry Cavill kembali sebagai Geralt, yang sekali lagi akan memerangi pelbagai jenis raksasa dalam dunia fantasi yang kejam ini, sama ada dengan pedangnya atau kebolehannya yang tidak berperikemanusiaan.

Baca lagi: The Witcher Musim 2 β€” semua yang anda perlu tahu

ikon Netflix

Netflix

Netflix masih menjadi perkhidmatan penstriman premium terkemuka, dengan lebih 200 juta pelanggan di seluruh dunia. Ia menawarkan beribu-ribu filem dan rancangan TV untuk menonton pesta, termasuk senarai filem dan siri asalnya yang sentiasa berkembang, termasuk Stranger Things, The Witcher, Bridgerton dan banyak lagi.


1883 Musim 1 (Paramount Plus)

Batu kuning telah menjadi hit besar untuk perkhidmatan kabel Paramount Network. Jadi secara semula jadi, studio mahukan spin-off. Ahad ini, episod pertama 1883 ditayangkan sebagai a Paramount Plus eksklusif. Seperti yang dicadangkan oleh tajuknya, ia berlaku pada akhir abad ke-19, apabila nenek moyang keluarga Dutton dari siri Yellowstone mula melakukan perjalanan dari Texas untuk menubuhkan ladang mereka di Montana. Sam Elliott, Tim McGraw, dan Faith Hill membintangi siri ini.

tambah penting daripada Impact

Paramount Plus

Paramount Plus termasuk beribu-ribu filem dan rancangan TV daripada CBS, Showtime dan Paramount Pictures. Ia juga termasuk filem baharu dan asli seperti The Good Fight, Infinite dan banyak lagi.


MacGruber Musim 1 (Merak)

Will Forte kembali untuk memainkan MacGruber super operatif dalam siri komedi ini pada burung merak. Jangkakan banyak jenaka NSFW kerana MacGruber direkrut untuk melawan musuh baharu bagi kerajaan AS. Ahli pelakon lain termasuk Kristen Wiig, Ryan Phillippe, Lawrence Fishburne, Billy Zane, dan Sam Elliott (wow, dia dapat berkeliling, bukan).

Baca lagi: MacGruber on Peacock – semua yang anda perlu tahu

Logo burung merak besar

burung merak

Perkhidmatan penstriman Peacock NBCUniversal menawarkan banyak filem dan rancangan TV yang hebat untuk distrim atas permintaan, bersama dengan berita langsung dan sukan. Paling penting, anda boleh menonton banyak kandungannya secara percuma, atau menonton kesemuanya dengan langganan berbayar bermula hanya $4.99 sebulan.


Ibu/Android (Hulu)

Asli ini Hulu filem berlaku pada masa hadapan dengan senario yang biasa. Kecerdasan buatan telah mengambil alih android yang kelihatan seperti manusia yang digunakan untuk memenuhi keperluan kita. Kini mereka memburu dan membunuh pencipta mereka. ChloΓ« Grace Moretz memainkan watak wanita hamil muda yang, bersama teman lelakinya, cuba melarikan diri dari AI pembunuh ke tempat yang selamat di mana mereka boleh mendapatkan anak mereka dengan aman.

Logo Hulu

Hulu

Hulu menawarkan bukan sahaja beribu-ribu filem dan rancangan TV untuk distrim, ia juga mempunyai rancangan dan filem asli seperti The Handmaid’s Tale. Anda boleh menaik taraf kepada TV Langsung Hulu Plus untuk mendapatkan saluran langsung, termasuk stesen tempatan anda.


Stesen Eleven Musim 1(HBO Max)

Berdasarkan novel terlaris, ini HBO Maks siri mengisahkan kehidupan beberapa orang sejurus selepas itu, dan kemudian beberapa dekad selepas itu, wabak besar telah membunuh hampir semua nyawa manusia. Kami melihat perjuangan mereka ini semasa mereka cuba membina semula masyarakat.

Logo HBO Max

HBO Maks

HBO Max ialah rumah anda untuk filem dan rancangan TV buatan Warner Bros seperti The Lord of the Rings, wira-wira DC Comics dan banyak lagi. Ia juga merupakan rumah bagi filem dan rancangan baharu dan asli yang tidak tersedia di tempat lain.


Lagu Swan (Apple TV Plus)

Asli ini Apple TV Plus bintang filem Mahershala Ali sebagai seorang lelaki yang mengetahui dia menghidap penyakit mematikan. Bagaimanapun, dia tidak mahu mendedahkan perkara ini kepada isteri dan anak kecilnya. Masukkan Glenn Close, yang menawarkan Ali cara untuk mengelakkan keluarga mereka mengetahui dia sedang mati. Syarikatnya boleh membuat klon sempurna dia yang boleh menggantikan yang asal tanpa keluarganya mengetahui kebenarannya. Adakah dia akan melalui cara unik ini untuk mengekalkan keluarganya bersama?

logo apple tv plus 1

Apple TV Plus

Apple TV Plus dengan cepat telah menjadi pemain utama dalam permainan penstriman sejak dilancarkan pada 2019. Susunan aturcara asalnya termasuk rancangan seperti Ted Lasso, The Morning Show, Foundation dan For All Mankind serta filem seperti The Banker, Greyhound, dan Palmer.


Itulah pilihan kami untuk filem dan rancangan penstriman baharu terbaik yang boleh anda tonton hujung minggu ini. Yang manakah anda akan semak?

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: The Witcher Musim 2, dan banyak lagi
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker