Berita Teknologi

The Expanse musim 6, dan banyak lagi!

Hujung minggu ini tiada kekurangan filem dan rancangan penstriman baharu untuk ditonton di TV anda, telefon anda, tablet anda atau apa sahaja peranti atau platform yang anda gunakan. Lihatlah enam pilihan teratas kami, termasuk And Just Like That, kebangkitan semula sitkom klasik HBO Sex in the City, siri National Geographic baharu yang dibintangi oleh salah satu bintang filem terbesar dunia, musim terakhir The Expanse yang telah lama ditunggu-tunggu. , dan beberapa filem yang mungkin mendapat buzz anugerah akhir tahun.

Baca lagi: Perkhidmatan penstriman terbaik


Dan Sama Seperti Musim 1 Itu (HBO Max)

Sudah 11 tahun sejak filem Sex and the City terakhir, tetapi kini tiga daripada empat pelakon utama francais HBO itu akan kembali untuk filem ini. HBO Maks siri eksklusif. Sarah Jessica Parker, Kristin Davis dan Cynthia Nixon memainkan semula peranan mereka sebagai kawan baik Carrie, Charlotte dan Miranda sambil mereka sekali lagi menavigasi trend romantis dan sosial di New York City. Ahli pelakon asal lain seperti Chris Noth, Evan Handler, David Eigenberg, dan mendiang Willie Garson (dalam persembahan terakhirnya) juga akan kembali. Satu persoalan besar: Bagaimanakah rancangan itu menjelaskan ketiadaan watak utama Sex and the City, Samantha (Kim Cattrall)?

Logo HBO Max

HBO Maks

HBO Max ialah rumah anda untuk filem dan rancangan TV buatan Warner Bros seperti The Lord of the Rings, wira-wira DC Comics dan banyak lagi. Ia juga merupakan rumah bagi filem dan rancangan baharu dan asli yang tidak tersedia di tempat lain.


Selamat datang ke Earth Musim 1 (Disney Plus)

Will Smith mengucapkan frasa “Selamat Datang ke Bumi!” apabila wataknya menumbuk makhluk luar angkasa yang menyerang dalam filem yang menjadikannya bintang filem, Hari Kemerdekaan. Kini Smith menggunakan baris yang sama sebagai tajuk untuk siri terbitan National Geographic enam episod ini yang eksklusif untuk Disney Plus. Smith, bersama pengembara lain, meneroka beberapa kawasan yang paling sukar untuk dicapai di planet ini, dari dalam gunung berapi yang meletus hingga ke dasar lautan.

disney plus hulu espn plus

Himpunan Disney Plus

Satu bundle besar dengan harga yang murah

Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan tiga perkhidmatan penstriman hebat, Disney Plus, Hulu (dengan iklan) dan ESPN Plus. untuk harga hanya $13.99 sebulan.


Yang Tidak Boleh Dimaafkan (Netflix)

Sandra Bullock kembali ke Netflix, tiga tahun selepas filem seramnya, Bird Box, untuk drama yang lebih serius ini. Dia memainkan watak Ruth Slater, seorang wanita yang akhirnya keluar dari penjara selepas 20 tahun kerana menembak seorang pegawai polis. Dijauhi oleh kebanyakan penduduk tempatan, dia kini terpaksa menyatukan hidupnya semula. Baginya, itu juga bermakna cuba menghubungi adik perempuannya kembali.

ikon Netflix

Netflix

Netflix masih menjadi perkhidmatan penstriman premium terkemuka, dengan lebih 200 juta pelanggan di seluruh dunia. Ia menawarkan beribu-ribu filem dan rancangan TV untuk menonton pesta, termasuk senarai filem dan siri asalnya yang sentiasa berkembang, termasuk Stranger Things, The Witcher, Bridgerton dan banyak lagi.


Pertemuan (Video Perdana Amazon)

Riz Ahmed membintangi filem ngeri ini, tentang seorang lelaki yang membawa dua anak lelakinya dalam “perjalanan”, yang sebenarnya merupakan satu cara untuk mengelakkan mereka daripada dibunuh oleh apa yang dia fikir sebagai pencerobohan makhluk asing. Tetapi adakah lebih banyak perkara yang berlaku di sini daripada yang dapat dilihat? Octavia Spencer juga membintangi filem ini yang akan membuat anda terus meneka.

Logo video perdana

Video Perdana Amazon

Amazon Prime Video menawarkan akses kepada beribu-ribu filem dan rancangan TV untuk distrim. Itu termasuk rancangan dan filem asli yang hebat seperti The Boys dan The Tomorrow War. Anda juga boleh mendaftar untuk perkhidmatan premium lain dalam Amazon Prime Video.


The Expanse Musim 6 (Video Amazon Prime)

Siri sci-fi, berdasarkan novel terkenal oleh “James SA Corey,” akan berakhir pada Video Perdana Amazon dengan musim akhir enam episod yang dipendekkan ini. Hamparan telah tertumpu pada konflik antara kerajaan sistem suria dalaman Bumi dan “Belters” yang tinggal di sistem suria luar. Memang masuk akal bahawa musim akhir ini akan menamatkan konflik itu, tetapi bagaimanakah ini semua akan berlaku?

Baca lagi: Rancangan seperti The Expanse


Suri Rumah Kutub Utara (Merak)

Banjir filem percutian Krismas berterusan, dan pilihan kami daripada banyak filem baharu minggu ini adalah yang ini burung merak. Dua suri rumah yang bersahabat seumur hidup di sebuah bandar kecil bernama Kutub Utara, Vermont tiba-tiba mula bertelagah, kerana masing-masing mahu memenangi pertandingan menghias Rumah Percutian Terbaik yang diidam-idamkan dalam apa jua keadaan. Hijinks mungkin akan berlaku.

Logo burung merak besar

burung merak

Perkhidmatan penstriman Peacock NBCUniversal menawarkan banyak filem dan rancangan TV yang hebat untuk distrim atas permintaan, bersama dengan berita langsung dan sukan. Paling penting, anda boleh menonton banyak kandungannya secara percuma, atau menonton kesemuanya dengan langganan berbayar bermula hanya $4.99 sebulan.


Itulah enam pilihan kami untuk filem dan rancangan penstriman baharu terbaik untuk ditonton hujung minggu ini. Apa yang anda menonton?

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: The Expanse musim 6, dan banyak lagi!
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker